به گزارش ایسنا، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان پس از روی کار آمدن مسعود سلطانیفر راه تعامل را در پیش گرفتند و در اولین گام برای اصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک با نظر شخص وزیر، امیر رضا خادم و محمدرضا داورزنی به عنوان نمایندگان وزارت ورزش و جوانان در جلسات اصلاح اساسنامه حضور یافتند، در نهایت اواخر اسفند ۹۵، اصلاح اساسنامه در اولین گام به پایان رسید و یک نسخه از آن به وزارت ورزش و جوانان و کمیته بینالمللی المپیک ارسال شد.
در حالی که تصور میشد همه چیز در آرامش در حال انجام شدن است اما اعتراض خسرویوفا، علینژاد و مرادی مشخص کرد که پیش نویس اساسنامه ارسالی برای کمیته بینالمللی المپیک مصوبه مجمع عمومی کمیته ملی المپیک را ندارد.
در این میان کمیته ملی المپیک و حتی برخی اعضای هیات اجرایی هم اعلام کردند، روندی که آنها انجام دادهاند کاملا قانونی بوده و طبق دستورالعملی است که در ۸ جولای ۲۰۱۱ از سوی IOC ارسال شده است و بر اساس همان دستورالعمل آنها نسخه پیشنویس اساسنامه را قبل از ارسال به مجمع عمومی جهت تصویب و بررسی اولیه به کمیته بینالمللی المپیک ارسال کردهاند.
البته پس از تصویب پیش نویس اساسنامه توسط IOC یک نسخه از آن به فدراسیونها ارسال شد و ظاهرا از آنها خواسته شد نسبت به آن اظهارنظر کنند اما ظاهرا روی دیگر داستان اصلی پیشنویس اساسنامه کمیته ملی المپیک از جایی شروع میشود که اکنون مشخص شده دو نمونه از اساسنامه به هیات وزیران ارسال شده است.
کمیته ملی المپیک مدعی است که وزارت ورزش و جوانان در پیش نویس اصلاحی اولیه اساسنامه تغییراتی ایجاد کرده و آن را به هیات وزیران ارسال کرده است. از آن طرف پیشنویس اساسنامه تایید شده توسط IOC هم به هیات وزیران ارسال شده است. اکنون باید دید که هیات وزیران کدام پیش نویس را برای بررسی در دستور کار قرار خواهد داد.
البته اگر اساسنامهای که وزارت ورزش و جوانان ارسال کرده، مورد بررسی قرار گیرد، باید دید تکلیف برخی موارد تغییر یافته چه خواهد شد و کیومرث هاشمی چه دفاعی از آن در کمیته بینالمللی المپیک خواهد داشت؟ و پرسش اساسی این خواهد بود که آیا کمیته ملی المپیک برای تایید آن در IOC همراهی لازم را با وزارت ورزش و دولت خواهد کرد؟
به هر حال باید دید هیات وزیران در وهله اول چه زمانی بررسی پیش نویس اساسنامه را در دستور کار قرار میدهد و پس از آن کدام اساسنامه را مورد بررسی قرار خواهد داد و در نهایت، اساسنامه با چه تغییراتی مصویب هیات وزیران خواهد شد.
با توجه به این که انتخابات کمیته ملی المپیک در پیش است و حتی ظاهرا "کیومرث هاشمی" پیشنهاد داده انتخابات زودتر از موعد مقرر برگزار شود به نظر میرسد زیاد نباید منتظر برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک با اساسنامه جدید بود.
اکنون مهمترین سوال این است که آیا پرونده اصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک با تایید توسط هیات وزیران بسته خواهد شد یا اینکه ماجرای اختلاف نظر مسوولان ورزشی موضوع اصلاح اساسنامه کمیته را کشدارتر خواهد کرد؟
امید است هر اتفاقی در راه اصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک ایران رخ میدهد همراستا با منافع ملی کشور و ورزش ایران اسلامی باشد.
انتهای پیام