علی سیدزاده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش بهرهبرداری از تاسیسات آب و فاضلاب، اظهار کرد: طی چهار سال گذشته اقدامات خوبی در این عرصه صورت گرفت که عبور از بحرانهای تابستان سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ ماحصل کارهای صورت گرفته است.
به گفته وی، در سال ۱۳۹۴ تعداد شهرهای در معرض تنش آبی ۵۴۷ شهر، در سال ۱۳۹۵ معادل ۳۰۱ شهر و در سال ۱۳۹۶ معادل ۲۸۹ شهر در معرض تنش آبی قرار گرفتهاند که این اعداد حاکی از کاهش تعداد شهرهای دارای تنش آبی طی سالهای گذشته است.
مدیر دفتر مدیریت مصرف و نظارت شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان این که با اقدامات صورت گرفته شهرها و جمعیت دارای تنش آبی کاهش خوبی پیدا کرد، گفت: ارتقاء تاسیسات آبی ، انجام اقدامات فنی متعدد پیشگیرانه و اقدامات مدیریتی باعث شد که اکنون شاهد کاهش شهرهای دارای تنش آبی باشیم.
سیدزاده با بیان این که در طول دولت یازدهم ۶۱ هزار کیلومتر از شبکههای توزیع، پنج میلیون انشعاب آب، ۱۷۹۷ کیلومتر خط انتقال و ۴۱۸ مخزن ذخیره آب نشت یابی شدند، اظهار کرد: علاوه بر این طی اقدامات صورت گرفته ۱۰ هزار کیلومتر شبکه فرسوده آب شهری اصلاح وبازسازی شد.
به گفته وی، ۳۶۳ هزار و ۵۸۰ انشعاب آب، ۶۸۰ کیلومتر خط انتقال بازسازی شد همچنین ۳۵۱ هزار فقره انشعاب فرسوده نیز در سطح کشور مورد تعویض قرار گرفت.
مدیر دفتر مدیریت مصرف و نظارت بر کاهش هدررفت آب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: طی اقدامات صورت گرفته دو میلیون و ۲۰۰ هزار کنترل خراب که دارای خطا بودند تعویض و ۲۴۳ هزار انشعاب غیرمجاز نیز شناسایی و مجاز شده است.
سیدزاده در خصوص اقدامات صورت گرفته در بخش فاضلاب، ادامه داد: در دولت یازدهم ۳۰۲ کیلومتر شبکه فاضلاب نیز بازسازی و ۱۲ تصفیهخانه ارتقاء یافت.
انتهای پیام