به گزارش ایسنا، مصطفی سالانا، رییس هیات مدیره شرکت ملی نفت لیبی در مصاحبه با بلومبرگ گفت: وضعیت اضطراری از روز شنبه برای صادرات نفت از شراره که از طریق پایانه صادرات زاویه انجام میگیرد، اعلام شد.
اعلام وضعیت اضطراری، یک وضعیت حقوقی است که یک گروه را در صورت عمل نکردن به قرارداد به دلایل خارج از کنترلش، از مسئولیت مبرا میکند.
شراره امسال تعطیلیهای موقت متعددی را تجربه کرده که گروههای مختلفی عامل آن بودند. این بار خط لوله متصل کننده بندر به شراره از سوی یک گروه مسلح که خواستار آزادی یکی از اعضای خود از زندان طرابلس است، بسته شده است با اینهمه به گفته مقامات محلی، این خط لوله احتمالا تا ۱۰ ساعت دیگر باز میشود.
لیبی با وجود تداوم ابهام سیاسی، سرگرم احیای تولید و صادرات نفت است. تولید نفت خام این کشور در ژوییه به بالاترین میزان در چهار سال گذشته رسید و صادراتش بالاترین میزان در سه سال اخیر بود.
افزایش تولید به اقتصاد متکی به درآمد نفتی لیبی کمک کرده اما تلاشهای اوپک برای کاهش عرضه و حمایت از قیمتها را تضعیف کرده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، لیبی که بزرگترین ذخایر نفت آفریقا را در اختیار دارد، در ژوییه ۱.۰۲ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد. این کشور پیش از انقلاب سال ۲۰۱۱ که به سالها رقابت و درگیری میان دولت و گروههای مسلح منتهی شد، ۱.۶ میلیون بشکه در روز نفت تولید میکرد.
انتهای پیام