به گزارش ایسنا، مونس کشاورز ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در اولین دوره کشوری تربیت مربی حقوق شهروندی با بیان اینکه قطعا باید مربیان این دوره به زیر ساخت های فرهنگی و مذهبی در امور آموزشی توجه کنند، اظهار کرد: اولین دوره کشوری تربیت مربی حقوق شهروندی با حضور 150 پژوهشگر در مقاطع ارشد و دکتری با همت دبیرخانه کنگره حقوق شهروندی در حال اجراست. در این دوره 30 دانشجوی دکتری و حقوق، 90 فارغالتحصیل کارشناسی ارشد و 30 پژوهشگر ارشد و دکتری از سایر رشتههای مرتبط با حقوق شهروندی اعم از جامعهشناسی، اقتصاد، مدیریت و برنامهریزی شهری و ... حضور دارند که این موضوع را میتوان وجه تمایز این دوره با سایر دورهها دانست.
وی افزود: از آقایان حیدری و کاراندیش تشکر می کنم که در طول بیش از دو سال که از فعالیت دبیرخانه می گذرد حمایت های معنوی و مالی
خود را دریغ نکرده اند. همچنین به صورت ویژه از دکتر عزیزی که بیش از ٤ ماه شبانه روز برای بهتر شدن بخش علمی دوره کشوری حقوق شهروندی تلاش کرده اند تشکر می کنم.
کشاور عنوان کرد: از روز اول تشکیل این دبیرخانه تمام تلاش خود را کردیم که با همه ارگانها ارتباط بگیریم. همانطور که آقای روحانی فرمودند در این حوزه نیازمند ورود بدنه علمی به عرصه اجرایی هستیم. متاسفانه بدنه علمی و بدنه اجرایی با یکدیگر تعامل ندارند. در این بخش باید کسانی حضور داشته باشند که به موضوع مسلط هستند که با این جلسات ان شاء الله فراهم شود. با توجه به اینکه فعالیت های علمی پژوهشی دبیرخانه زیاد بوده است این پیشنهاد مطرح شد که شورای پژوهش دبیرخانه حقوق شهروندی تشکیل شود. لازم است یکایک شما در این شورای تالیف کتاب حقوق شهروندی حضور فعال داشته باشید.
وی در پایان گفت: دوستان در شهرستان ها از طریق مکاتبه و حضور در فضای مجازی ارتباط خود را با دبیرخانه حفظ کنند. امیدوارم تا پایان دوره لحظات خوبی را کنار اساتید خوب داشته باشیم.
انتهای پیام