به گزارش ایسنا، نفت برنت که قیمت پایه بازار جهانی است، ۱۳ سنت یا ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۵۰.۸۶ دلار در هر بشکه رسید.
نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، هفت سنت یا ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۴۷.۶۶ دلار در هر بشکه رسید.
قیمتهای نفت در معاملات پرنوسان روز دوشنبه که دلار آمریکا قویتر شد و نگرانیهایی نسبت به ضعیف شدن تقاضا در چین در میان سرمایه گذاران به وجود آمد، بیش از ۲.۵ درصد سقوط کرد.
قوی شدن ارزش دلار تقاضا برای نفت که به این ارز قیمتگذاری میشود را از سوی خریداران غیرآمریکایی محدود میکند.
آمارهای رسمی نشان داد پالایشگاههای نفت چین در ماه ژوییه با پایینترین نرخ روزانه از سپتامبر ۲۰۱۶ به این طرف فعالیت کردند که این اقدام با هدف کاهش سطح ذخایر و تلاش غولهای نفتی دولتی برای مقابله با شرکت های مستقل در جنگ قیمت خرده فروشی بنزین انجام گرفت.
تحلیلگران میگویند این کاهش شدیدتر از حد انتظار بود و نگرانیهایی نسبت به این که اشباع فرآوردههای سوختی پالایش شده ممکن است تقاضای چین برای نفت را ضعیف کند، به وجود آورد.
دلار روز سهشنبه پس از این که رهبر کره شمالی در جدیدترین نشانه از کاهش تنشها با آمریکا، اعلام کرد طرحهای حمله موشکی به گوام را به تاخیر خواهد انداخت، قویتر شد.
شاخص دلار که این ارز را در برابر سبدی از شش ارز بزرگ دنبال میکند، روز دوشنبه ۰.۴ درصد صعود کرده بود و روز سه شنبه نیز ۰.۱ درصد افزایش یافت.
قیمت نفت پیشتر از گزارشهایی مبنی بر این که تولید بزرگترین میدان نفتی بزرگ لیبی به دلیل نگرانیهای امنیتی، به میزان ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است، مورد حمایت قرار گرفته بود.
بر اساس گزارش رویترز، تلاشهای اوپک و سایر تولید کنندگان برای محدود کردن تولید کمک کرده است نفت برنت به بالای ۵۰ دلار در هر بشکه صعود کند، اما همچنان این نگرانی وجود دارد که تلاشهای مذکور با تولید بالاتر از سوی تولید کنندگان نفت شیل آمریکا و سایر کشورها تضعیف شود.
انتهای پیام