به گزارش خبرنگار ایسنا، علیرضا مرادی بیستونی در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، با اشاره به اجرای طرح اکوتوریسم گردشگری در دو روستای کرتویچ و کندوله به عنوان پایلوت در استان کرمانشاه، اظهارکرد: هدف از اجرای طرح اکوتوریسم در روستاها، بالا بردن مشارکت های مردمی است، بطوریکه با مشارکت این جوامع محلی بتوانیم سرمایه گذاری و سرمایهگذاریها را اجرایی کنیم.
وی ادامه داد: در گام نخست باید داشتههای پنهان روستاهای پایلوت را شناسایی کنیم، آنها را صیقل دهیم و در معرض نمایش قرار دهیم تا در جذب گردشگران موثر باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با بیان اینکه اکوتوریست طبیعت گردی نیست بلکه طبیعت در کنار جامعه محلی است، افزود: ترکیب جامعه محلی و طبیعت اکوتوریست را ایجاد می کند.
وی بالا بودن نرخ بیکاری، کوچ روستانشینان و تغییر معماری در منطقه را از جمله اهدافی دانست که با اجرای این طرح در پی رفع آنها هستند.
مرادی بیستونی تصریح کرد: حفظ توسعه پایدار منطقه و توانمندسازی جوامع از نظر اکوتوریسم هدف کلی و خاص اجرای طرح است.
وی اجرای طرح اکوتوریسم در روستاهای کندوله و کورتویچ را طی سه سال اعلام کرد و گفت: شناخت پتانسیل های منطقه، تهیه آمار، برگزاری دوره های آموزشی و تور و سرانجام نتیجه گیری از مراحل اجرای طرح است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه عنوان کرد: وجود چشمه ها، یک چاه قدیمی، بازیهای محلی، مشک زنی، کارگاه های چاقوسازی و ... از جمله پتانسیل های روستای کندوله است.
وی از اسکان ماهانه 200 گردشگر در روستای کندوله خبر داد و خاطرنشان کرد: این موضوع باعث شده مردم این روستا محصولات دامی خود را بصورت خام عرضه نکنند و اقامتگاه های بوم گردی در این منطقه راه اندازی شود.
انتهای پیام