به گزارش ایسنا،محمدرضا نعمتزاده عصر امروز در مراسم بهرهبرداری از دو طرح مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران، اظهار کرد: دو حوض خشکی که امروز در مجتمع ایزوایکو مورد بهرهبرداری قرار گرفت، یک ظرفیت بزرگ برای توسعه صنایع دریایی کشورمان بشمار میرود که نیاز اصلی برای تعمیرات و ساخت کشتیهای عظیمالجثه و حتی تعمیرات دکلهای حفاری و تأسیسات نفتی و... است.
وی افزود: در حال حاضر یک دکل حفاری حدود یک ماه است که وارد حوضچه شماره یک ایزوایکو شده و تعمیرات آن در جریان است و یک کشتی برای تعمیرات نیز در دهانه خارجی حوضچه مستقر است که پس از پایان کار آبگیری حوضچه وارد شده و کار تعمیرات اساسی آن آغاز میشود. ما برای شروع، کارهای تعمیراتی را در این حوضچهها انجام خواهیم داد اما قطعا باید با وجود چنین زیرساختی به سمت ساخت کشتیهای بزرگ نیز قدم برداریم چرا که ظرفیتهای موجود در ایزوایکو در کشور منحصربفرد است و باید به طور 24 ساعته در تمامی ایام سال در خدمت مشتریان قرار گیرد و این خدمات نیازمند به مدیریتی منسجم و فعال است که بتواند نهایت بهرهوری را از این امکانات ایجاد کند.
نعمتزاده از مدیرعامل ایزوایکو و دیگر مدیران زیرمجموعه ایزوایکو نیز خواست تا با اعمال شیوههای جدید مدیریتی به سمت ایجاد نهایت بهرهوری در استفاده از این تجهیزات حرکت کرده و این امکانات کمنظیر را در خدمت اقتصاد ملی قرار دهند.
نعمتزاده اظهار کرد: زیرساختهای بسیار خوبی در جهت توسعه صنعتی استان هرمزگان به خصوص در ارتباط با توسعه دریامحور ایجاد شده که یکی از آنها مجموعه حوضهای خشک مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران است که امروز مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی افزود: این امکانات بسیار خوب و ظرفیتهای باارزش حوزه کشتیسازی را امروز با حضور مدیران عامل کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش مورد بررسی و بازدید قرار خواهیم داد و هر دو با توجه به انتسابی که به دولت دارند و اگر چه در ظاهر خصوصی هستند، به دنبال تحقق جذب سرمایهگذاریها در داخل و رشد توانمندیهای ملی هستیم.
وزیر صنعت با اشاره به مشکلات گذشته در حوزه کشتیسازی در کشورمان متأثر از شرایط تحریم، عنوان کرد: توافقاتی در قدیم انجام شده بود که متأسفانه با تأخیر مواجه شد و چهرهای نسبت به کشتیسازی جمهوری اسلامی وجود داشت که مطلوب نبود و مشتریان ترجیح میدادند تا تعمیر و ساخت خودشان را به خارج ببرند اما اکنون با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و امکاناتی که به وجود آمده و قانون حمایت از صنایع دریایی که به تصویب رسیده است، افق روشنی پیش روی صنعت کشتیسازی کشور قرار گرفته است و باید از هر آنچه ظرفیت در داخل هست، از آن استفاده کنیم.
انتهای پیام