مهندس مجتبی آهور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: همزمان با رشد جمعیت روند ساخت و ساز و تخریب و مرمت بناها نیز افزایش یافته است. این فعالیتها باعث تولید پسماندهای ساختمانی و عمرانی شده که به عنوان معضل زیست محیطی، منظره بدی به فضای شهری میدهد و در اکثر مبادیها با این پدیده مواجه میشویم.
آهور ادامه داد: متأسفانه نخالههای ساختمانی در اکثر مناطق شهری استان دیده میشود و اقدامات شهرداری نیز در جمعآوری آنها تأثیری ندارد.
رئیس اداره محیط زیست انسانی لرستان افزود: شهرداری چندین بار اقدام به جمعآوری نخالهها در مبادی شهر کرده اما متأسفانه کامیونها مجدداً در این محلها پسماندهای ساختمانی و عمرانی خود را تخلیه میکنند.
وی با بیان اینکه در چندین نقطه شهری نخالهها به صورت غیرمجاز تخلیه میشوند، گفت: شهرداری این مناطق را خارج از حیطه خود میداند و دهیاریها نیز نیروی کافی برای ساماندهی این مکانها را ندارند. این موضوع پذیرفتنی نیست و باید با استقرار دوربین و یا نیرو در محل از انجام دوباره تخلف جلوگیری کرد.
آهور تصریح کرد: برای تکرار نشدن دوباره این تخلفات باید راهکارهای نظارتی درنظر گرفته شود و با ارائه یک پکیج نظارتی مانع از آن شد. در جلسه بعدی کارگروه پسماند حتماً این موضوع مطرح و رسیدگی میشود.
انتهای پیام
یک مسئول در اداره کل حفاظت محیط زیست استان:
نخالههای ساختمانی هنوز در مبادی شهرهای لرستان ریخته میشوند
یک مسئول در اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: برای ساماندهی مشکل نخالههای ساختمانی باید یک پکیج نظارتی ارائه شود.