محمدرضا پورابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به 16 مرداد سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: با توجه به شرایطی که در مراکز دانشگاهی بعد از انقلاب فراهم شد، فعالیت های جهاددانشگاهی در طول دهه های گذشته متناسب با مقتضیات و شرایط مورد نیاز کشور بوده و حرکت های خیلی خوبی انجام شده است.
وی افزود: جهاد در حوزه عملکردی در بخشی از اقدامات به موفقیت های بزرگی نائل شده، بخشی نسبی بوده و در بخش دیگری باید اقدامات کامل شود تا نتیجه کاملا مشهود و کار عملیاتی شود.
پورابراهیمی با اشاره به اینکه در حال حاضر با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی به صورت ویژه نگاه شده است، تصریح کرد: یکی از حوزه هایی که در حوزه اقتصادی نگاه خاصی به آن داریم، اقتصاد دانش بنیان است و جهاد دانشگاهی در راستای رسالت خود گام هایی در این حوزه برداشته، اما می تواند آن را تکمیلتر کند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عملکرد جهاد دانشگاهی در حوزه علم و دانش در برخی رشته ها در سال های گذشته بیانگر این است که این نهاد توانایی تبدیل شدن به یک رکن در عملیاتی کردن نتایج علم و دانش در امور اجرایی کشور را دارد.
وی ادامه داد: یکی از نمونه های خوب ورود جهاد دانشگاهی به تخصص و دانش مربوط به حوزه سلول های بنیادی برای نخستین بار در کشور بود و توانست حرکت بزرگی طراحی و ایران را به عنوان یکی از کشورهای مطرح در دنیا قرار بدهد.
پوابراهیمی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی همچنین در بسیاری از رشته های دیگر موفقیت های خیلی خوبی داشته و می تواند در اقتصاد دانش بنیان نقش بسیار خوبی ایفا کند.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نیروهای جوان، دانشمند و با انگیزه در این نهاد که با رویکرد جهادی کار می کنند، می توانند موضوعات را پگیری کنند و ما به این حرکت امیدوار هستیم.
پورابراهیمی بیان کرد: بازنگری در برخی مسائل توسط مدیران جهاد ضروری است تا بتوانند رویکرد جدی تری نسبت به موضوعات مورد نظرشان داشته و کار را پیش ببرند.
انتهای پیام