به گزارش ایسنا، مصطفی میرسلیم شنبهشب در یک گفتوگوی تلویزیونی اظهار کرد: دوستانی که فکر میکنند برای روحانی رای جمع کردهاند، اجازه بدهند او از همه ظرفیت کشور استفاده کند.
میرسلیم با بیان اینکه روحانی در دوران انتخابات و پس از آن بر مسائل مهم و دقیقی از جمله قانونگرایی، مقابله با فساد، اجرای اقتصاد مقاومتی، اطلاعرسانی دقیق به مردم و لزوم حل مشکلات اقتصادی تاکید کرده است، افزود: بنابراین وزرایی باید انتخاب شوند که یار صدیق رئیسجمهور بوده و به این نکاتی که روحانی اشاره کرده، اعتقاد داشته باشند. زیرا هیات وزیران ابزار اجرایی رئیسجمهور است. وزرای دولت دوازدهم باید به قانونگرایی، اجرای اقتصاد مقاومتی، مبارزه با فساد و اطلاعرسانی شفاف اعتقاد داشته باشند و تمام وقت خود را برای کشور گذاشته، دنبال منافع شخصی خود نباشند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: امیدواریم رئیسجمهور تحت فشار گروههای سیاسیای که اعتقاد دارند برای وی رای جمع کردهاند، قرار نگیرد و از اجرای تعهدات خود به مردم باز نماند. رئیسجمهور فرد دلسوزی بوده و معتقد است باید از همه ظرفیت کشور برای رفع مشکلات از جمله مشکلات اقتصادی استفاده کند بنابراین وزرایی انتخاب شوند که دنبال تحقق این اهداف باشند.
میرسلیم خاطرنشان کرد: وزراء همچنین باید بحثهای تخصصی را دنبال کرده، نه اینکه دنبال آماردرمانی باشند. رئیسجمهور فردی حقوقدان است اما مثلا متخصص حوزه نفت یا کشاورزی نیست که تمام اطلاعات را داشته باشد. چرا وزراء به رئیسجمهور میگویند به رشد دو رقمی رسیدهایم؟ اگر به چنین رشدی رسیدهایم دیگر نباید در کشور بیکاری داشته باشیم. اغلب این رشد اقتصادی متعلق به فروش نفت است بنابراین باید عدد و رقم صحیحی به رئیسجمهور داده شود.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی همچنین با بیان اینکه "چینش کابینه کار سختی است چون رئیسجمهور میخواهد نظر همه مردم را جلب کند"، تصریح کرد: رئیسجمهور مسلماً به حوزه اقتصادی دقت بیشتری خواهد کرد چون مشکلات اصلی کشور از جمله رکود، تورم، فقر، بیکاری و تولید در این حوزه قرار دارد. ترکیب کابینه باید پاسخگوی این مشکلات باشد. رئیسجمهور معتقد است باید از همه نیروهای خلاق کشور برای حل این مشکلات استفاده کند و همه هم باید کمک کنیم تا یک کابینه منسجم و خوب تشکیل شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تمام قابلیتهای کشور در یک طیف سیاسی جمع نشده است، گفت: نباید چماق 24 میلیونی برداشته و به سر بقیه بکوبیم. باید با مشارکت یکدیگر کار کشور را به پیش ببریم. اگر اختلافات باقی بماند، دولت ضعیف میشود. حذف مدیران یا کارشناسان به دلیل سیاسی یک اشتباه مهلک است. وزرایی که انتخاب میشوند باید تحمل مدیران و کارشناسانی که از طیف آنها نیستند ولی نیروهای باقابلیتی هستند را، داشته باشند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: اقلیت این انتخابات یک اقلیت 40 درصدی است که باید احترامش حفظ شود. نباید گفته شود که شما فقط نقد سازنده کنید زیرا این به معنای جذب مشارکت همه نیروهای کشور برای حل مشکلات نیست.
انتهای پیام