به گزارش ایسنا، علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران در مجلس دقایقی قبل از آغاز مراسم تحلیف در کانال تلگرامی خود نوشت:
«یک ساعت قبل از آغاز مراسم تحلیف نمایندگان بتدریج وارد صحن شده و استانداران و مهمانان داخلی نیز همچنین. یکی از مدیران ارشد مجلس ضمن احوالپرسی اعلام داشت این بزرگترین مراسم رسمی بعد از انقلاب است. برای اولین بار تمام اعضای بیت حضرت امام به مراسم تحلیف دعوت شدهاند. همسر آیت الله هاشمی رفسنجانی و فرزندشان نیز جزو مدعوین مراسم هستند. وضعیت تشریفات در حداکثر نظم و پشتیبانی لازم تدارک و پیش بینی شده است.»
احمد مازنی نماینده مردم تهران نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر در ارتباط با رفتار هیئت رئیسه مجلس با نمایندگان در مراسم تحلیف نوشت: «هیئت رئیسه مجلس راه ارتباط نمایندگان با مهمانان ویژه را در مراسم تحلیف بستند. این یک سلیقه نیست. این یک نوع نگاه به نمایندگان ملت است.»
محمدعلی وکیلی عضو هیئت رئیسه مجلس هم با انتشار تصویری از حضور مهمانان خارجی در مراسم تحلیف در توئیتر نوشت: « تعظیم ۱۱۰ هیئت رسمی از کشورهای جهان در مقابل منتخب ۲۴ میلیونی ملت و شکوه و عظمت و اراده ملت.»
جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت هم با انتشار پستی در اینستاگرام درباره مراسم تحلیف نوشت: «امروز چهاردهم مرداد ١٣٩٦ در سایه بی سابقه ترین تدابیر امنیتی دومین تحلیف ریاست جمهوری آقای دکتر روحانی برگزار شد که بنده جعفرزاده ایمن آبادی نیز توفیق حضور یافتم قابل توجه اینکه در تحلیف ریاست جمهوری سال ٨٨ هیچ هیئت خارجی نیامد و در سال ٩٢ شاهد حضور ٥٥ هیئت خارجی و امروز ١١٠ هیئت آمده بودند تا دیپلماسی صحیح و درست خارجی معنا پیدا کند!.»
وی همچنین پس از برگزاری مراسم تحلیف با انتشار تصویری از این مراسم در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «امروز ۱۴ مرداد ۹۶ در سایه بیسابقهترین تدابیر امنیتی دومین تحلیف ریاست جمهوری آقای دکتر روحانی برگزار شد که بنده جعفرزاده ایمن آبادی نیز توفیق حضور یافتم.»
محمود نگهبان سلامی نماینده خواف و رشتخوار در مجلس هم در کانال تلگرامی خود نوشت: «لیست اعضای کابینه دولت دوازدهم در پایان جلسه علنی مجلس برای تحلیف رئیسجمهور، از سوی روحانی به لاریجانی ارائه نشد. لاریجانی ابراز امیدواری کرد روحانی هرچه زودتر لیست وزرای پیشنهادی را به مجلس بدهد.»
علی اصغر یوسف نژاد نیز با انتشار تصویری از مراسم تحلیف در اینستاگرام خود نوشت:« با تنفیذ، منتخب مردم رسماً رئیسجمهور می شود و با تحلیف و امضای سوگندنامه باید پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی باشد و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور و ترویج دین و اخلاق نماید و پشتیبانی از حق و گسترش عدالت، پرهیز از خودکامگی و حمایت از آزادی و حرمت اشخاص، حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی را سرلوحه کار خود قرار دهد و همچنین امانتدار باشد. انشاءالله.»
سید فرید موسوی نیز تصویری از نوشته خود در دفتر یادبود مراسم تحلیف در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد: «آنچه ایران را به عنوان کشوری با ثبات، مقتدر، روبه توسعه و به یاری خدا با آیندهای روشن تبدیل کرده همین مردم سالاری دینی و تجلی آن در نظام جمهوری اسلامی ایران است. از خداوند متعال همدلی و همراهی، همکاری و هم افزایی بیشتر مسئولان و خادمان ملت و جناحها و توفیق قوای سهگانه به ویژه دولت خدمتگزار دوازدهم را در خدمت به مردم شریف ایران آرزو می کنم.»
عبدالکریم حسین زاده، نایب رییس فراکسیون امید نیز در توییتر نوشت: ۱۴ مرداد سالروز حصر نخست وزیر مشروطهخواه، محمد مصدق، سالروز امضای مشروطیت در ۱۱۱ سال پیش و مراسم تحلیف روحانی
ترکیبی از شیرینیها و تلخیها.
ابوالفضل سروش، نماینده مردم تهران نیز با انتشار عکس یادگاری جمعی از نمایندگان با موگرینی، در کانال تلگرامی خود نوشت:
بحث مذاکرهی چند نفر از نمایندهها با موگرینی بود، آدم منطقی بود حرفای خوبی رد و بدل شد. خیلی محکم و استوار از ادامه برجام دفاع میکرد. به نظرم اومد با این اروپاییها بجز انگلیس خبیث بشه کنار اومد ولی امان از این آمریکاییهای چیز نفهم!
ناهید تاجالدین، نماینده مردم اصفهان نیز در توییتر نوشت: سوگند تحلیف در خانه ملت سوگندی پرصلابت و در عین حال پر مسوولیت است. برای رییس جمهور آرزوی وفاداری به همه سوگندهایش را دارم.
پروانه مافی، نماینده تهران نیز در کانال تلگرامی خود نکاتی را درباره تحلیف روحانی به این شرح نوشت:
۱- حضور ۱۰۵ هیأت از مقامات خارجی در سطوح بالا که حضوری بیسابقه به شمار میرود، نشانگر ظرفیت و اقتدار جمهوری اسلامی است و جایگاه ایران در منطقه و جهان را آشکار مینماید.
۲- سخنان همدلانه روسای سه قوه بیش از هر زمان دیگری مردم و سایر مسئولین را به شرایط آتی کشور امیدوار نمود. وحدت و انسجام درونی دقیقا همان عاملی است که در طول دهههای گذشته منجر به شیفت کشورهای در حال توسعه به توسعهیافتگی شده است.
۳- تاکید رئیس جمهور منتخب ملت بر پایبندی به وعدهها و مطالبات مردم ، نکته مثبت و حائز اهمیت دیگر مراسم تحلیف بود. آقای روحانی اشاره کاملا بهجایی داشت که «منتخب ملت باید بداند که از میانه چه خواستها و آرایی بر آمده است و چه عهدی با مردم دارد».
۴- انتقال پیام صلح و دوستی و مبارزه با خشونت و افراط گرایی به کشورهای جهان و تاکید بر چهره رحمانی دین مبین اسلام و در عین حال اعلام هشدار نسبت به بیپرواییهای رئیس جمهور بیتجربه و بیادب ایالات متحده آمریکا، نقطه عطف سخنان امروز بود.
۵- آنچه امروز اتفاق نیفتاد و پازل اتفاقات مثبت را تکمیل نکرد، عدم حضور روسای جمهور سابق و اسبق کشورمان بود. سیدمحمد خاتمی به عنوان فردی شناخته شده در عرصه بینالمللی و شخصیتی که مبدع طرح گفتوگوی تمدنهاست و نقش مهم و بیبدیلی در پیروزی جریان اصلاح و اعتدال در انتخابات اخیر ایفا نموده است، در صورت تدبیر و مدیریتی بهتر در مراسم امروز حضور مییافت. محمود احمدینژاد نیز علیرغم تمامی اختلافنظرات، به هر حال ۸ سال مسئولیت ریاست جمهوری کشور را بر عهده داشته است و حضور وی میتوانست جلوه بهتری از وحدت نیروهای داخلی را به منصه ظهور برساند.
۶- نکته اساسی و پایانی نیز اینکه:
هرچند جایگاه آیتالله هاشمی رفسنجانی در مراسم تحلیف خالی بود، اما تفکر و مشی ایشان در سخنان و روحیه حسن روحانی تجلی بهخصوصی داشت. ای کاش آن اسوه صبر و مصلحت نیز در این مراسم حضور داشت و با جلوس بر ردیف اول بزرگان، دلگرمی بیشتر حامیان گفتمان اصلاح و اعتدال را سبب میشد.
بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید مجلس نیز در توییتر نوشت:
نام نبردن از هاشمی از قدر و منزلتش نمیکاهد و مردم دلسوزان خود را فراموش نمیکنند. اما یاد کردن از بزرگان و دلسوزان، شأن جلسه را بالا میبرد.
فاطمه سعیدی، نماینده مردم تهران نیز در کانال تلگرامی خود درباره مراسم تحلیف نوشت:
مراسم تحلیف رییس جمهوری امروز در آرامش و امنیت کامل با حضور دهها میهمان خارجی و داخلی برگزار شد.
هرچند جای آیتالله هاشمی بر صندلی میهمانان ویژه و البته در کلام سخنرانان این مراسم خالی بود، اما یقین داریم او امروز در کنار امام(ره) و شهداء درخت تناور جمهوریت نظام را به نظاره نشسته و خرسند از اعتماد ملت به دکتر حسن روحانی بود.
دولت دکتر روحانی با اتکال به خداوند منان گامهای بلندی برای توسعه و سربلندی ایران باید بردارد و انشاءالله کابینهای متناسب با این اهداف به مجلس شورای اسلامی معرفی خواهد شد.
همانطور که رییس جمهوری در سخنان امروز خویش بر اراده رأیدهندگان به خویش تاکید کرد، ما نیز باور داریم کابینه ایشان باید تبلور خواست و اراده کسانی باشد که نگاه ایشان به مسائل کشور را پسندیده و به آن رأی داده است.
مجلس نیز در موعد لازم با بررسی دقیق گزینههای پیشنهادی رییس جمهور، درباره آنان تصمیم خواهد گرفت تا هرچه سریعتر کارهای بر زمین مانده سامان یابد.
محمود صادقی، نماینده مردم تهران نیز در توییتر نوشت: اگر عدم استفاده از اهل سنت در کابینه را با محدودیتها توجیه میکنند، دعوت نکردن از مولوی عبدالحمید در مراسم تحلیف را چگونه توجیه میکنند؟
غلامرضا حیدری، نماینده مردم تهران نیز در توییتر نوشت: حضور نمایندگان کشورهای جهان در مراسم تحلیف امروز، قابلتوجه بود. امیدوارم آنطور که با جهان به تعامل مثبت پرداختهایم با دلسوزان داخلی هم چنین کنیم.
جلیل رحیمی جهانآبادی، رییس فراکسیون اهل سنت مجلس نیز در کانال تلگرامی خود نوشت: در مراسم باشکوه امروز، جای روحانیون اهل سنت ایران، خصوصا جناب مولانا عبدالحمید که نقش کلیدی در پیروزی دکتر روحانی داشت، خالی بود. عدم دعوت از ایشان با هر توجیهی، بیتدبیری و اشتباه بود.
انتهای پیام