به گزارش ایسنا، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در نشست هماهنگی و ارزیابی نقاط ضعف و قوت اجرای طرح سلامتیار، گفت: هلالاحمر سالهاست که در بخشهای مختلف حوزه سلامت خدمات لازم را به هموطنان ارائه میکند و در این زمینه به عنوان پشتیبان و حامی نظام سلامت کشور و به منظور اجرای هرچه بهتر ماموریتهای حوزه بهداشت و درمان کشور برای خدمترسانی به مردم همواره در کنار وزارت بهداشت بوده است.
وی با تاکید بر اینکه هلالاحمر هیچگاه در اجرای طرح سلامتیار بهدنبال تولیگری نبوده است، خاطرنشان کرد: عمده تلاش هلالاحمر در اجرای طرح سلامتیار این است که بتواند از نظر معنوی حمایتهای لازم را از بیماران داشته باشد و در نتیجه موجبات رضایتمندی مردم از خدمات ارائه شده در بیمارستانها را فراهم آورد. چراکه همانگونه که بارها تاکید شده است این الگو در بسیاری از کشورهای دنیا ارائه شده و جدای از کادر پرستاری، افرادی هستند که خدمات معنوی و کمکهای غیرپزشکی را به مراجعهکنندگان به بیمارستانها ارائه میکنند.
وی با اشاره به اجرای مطلوب سلامتیار در 10 بیمارستان کشور، اظهار کرد: اکنون زمان آن است تا در جلسه کارشناسی نحوه اجرای طرح بررسی و هماهنگیهای بیشتر به منظور رفع نقاط ضعف و بهبود عملکردها در اجرای طرح انجام شود.
رئیس جمعیت هلالاحمر با تاکید بر اینکه روسای بیمارستانها و داوطلبان هلالاحمر باید در اجرای طرح سلامتیار بهجد وارد عمل شوند، گفت: بر این اساس ضروری است تا به منظور نظارت بیشتر و بهبود اجرای طرح، کارگروهی تخصصی تشکیل شود و در ارتباط مداوم با مجریان اجرای طرح را به سمتی پیش ببرد که بیشترین تمایل را برای اجرا در میان مدیران و کادر بیمارستانی ایجاد کند.
به گفته وی بهمنظور ایجاد انگیزه بیشتر میتوان حتی نمونههای برتر بیمارستانی را که طرح سلامتیار در آنها اجرایی شده است معرفی کرد تا از این طریق تمایل برای اجرای طرح در سایر بیمارستانها افزایش یابد و از سویی از بیمارستانهای برتر مجری طرح سلامتیار نیز قدردانی شود.
دکتر محمد آقاجانی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه کار سلامتیاران؛ هدایت معنوی بیماران است، گفت: رویکرد ما در بهرهگیری از توان سلامتیاران، کمک به بیماران در انجام امورات غیردرمانی خود در بیمارستانها و دریافت خدماتی چون راهنمایی، نحوه استفاده از برانکارد، ویلچر و سایر خدمات و راهنماییهای غیردرمانی است که بسیاری از بیماران دربیمارستانها به آنها نیاز دارند.
وی افزود: در این زمینه باید با ارزیابی جزئیات اجرای طرح در کمیته کارشناسی، زمینه بهبود ارائه خدمات در این زمینه را فراهم کرد.
دکتر اندام، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر هم در این نشست اظهار کرد: مقرر شده است تا در 2 هفته آینده نشستی با روسای بیمارستانهای مجری سلامتیار و مدیران عامل استانهای مجری برگزار شده و نقاط قوت و ضعف اجرای طرح بررسی و راهکارهای بهبود اجرای طرح تدوین شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر، وی با اشاره به اینکه هدف اصلی از اجرای سلامتیار، نه توسعه اجرای طرح در سایر بیمارستانها، بلکه توسعه طرح در بیمارستانهایی است که تا کنون مجری بودهاند، گفت: باید در این زمینه از ظرفیت و تجربیات سایر کشورها استفاده کرده و در مطالعات تطبیقی خود از تجربیات آنها بهره برد.
انتهای پیام