منابع امنیتی عالی رتبه کویتی:بعید است متهمان باند العبدلی با گذرنامه‌های ایرانی فرار کرده باشند

پارلمان کویت دیروز در یک نشست مشورتی در رابطه با قضیه باند العبدلی اعلام کرد که متهمان باند العبدلی می خواستند فرار کنند اما نتوانستند و هنوز در کویت هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از الرای، پارلمان کویت دیروز (سه‌شنبه) نشستی مشورتی به ریاست مرزق الغانم، رئیس پارلمان کویت در رابطه با باند العبدل برگزار کرد، در این نشست وزیر کشور کویت اعلام کرد که 14 متهم پرونده العبدلی هنوز در کویت هستند و از کویت خارج نشده‌اند. در 15 جولای گذشته تلاش کردند که فرار کنند اما موفق نشدند و وزارت کشور کویت اطلاعات زیادی درباره متهمان دارد اما نمی توانیم آنها را بگوییم تا در دستگیری آنها تاثیر نگذارد.

همچنین برخی از منابع امنیتی عالی‌رتبه کویتی اعلام کردند که بعید است متهمان پرونده العبدلی با گذرنامه‌های ایرانی فرار کرده باشند و اگر اینگونه باشد ایران باید آنها را بازگرداند.

همچنین وزیر کشور کویت اعلام کرد که دو روز پس از صدور حکم یک مکالمه از متهمان را رصد کردیم که نشان می‌دهد آنها در نزدیکی جزیره بوبیان بودند و متهمان تحت تعقیب و رصد هستند و برخی‌ها به آنها پناه دادند و آنها به سرعت مکان‌هایشان را تغییر می‌دهند.

شیخ محمد الخالد، وزیر دفاع کویت نیز اعلام کرد که گذرگاه‌های مرزی در امان هستند و ارتش کویت بیدار است و شرایط کنونی منطقه نیازمند این بیداری و هوشیاری است.

در حاشیه این نشست مرزوق الغانم، رئیس پارلمان کویت اعلام کرد که با تمام دیدگاه‌ها و نظرات به پرونده باند العبدلی پرداختیم و من در این نشست پیامی از سوی امیر کویت برای مسئولان آوردم که اعلام کرده بود که از مسئولان می خواهم که وارد روابط خارجه کویت نشوند. زیرا کویت امروز در منطقه در بسیاری از مسائل میانجی‌گری می‌کند و دخالت مسئولان در روابط خارجه کویت امنیت شهروندان کویتی در داخل و خارج کشور را به خطر می‌اندازد. از مسئولان می‌خواهم  به مسائل داخلی بپردازند و باعث ایجاد فتنه نشوند.

به گزارش ایسنا، اخیرا یک مسئول وزارت خارجه کویت اعلام کرد پس از صدور حکم دادگاه رسیدگی در رابطه با باند العبدلی و متهم شدن ایران در ارتباط داشتن با این باند وزارت خارجه کویت اقدامات لازم را اتخاذ کرد و به سفیر ایران ابلاغ شد که تعداد دیپلماتهای ایرانی باید کاهش، دفاتر فنی وابسته به سفارت تعطیل و کمیته‌های مشترک دو کشور از این پس هیچ فعالیتی باهم انجام نمی دهند.

مقامات کشورمان ضمن مردود دانستن اتهامات واهی مقامات کویتی به کشورمان در این رابطه اعلام کردند که جای تاسف است که مسئولین کویت در این شرایط حساس منطقه به جای تلاش در جهت کاهش تنش های بی حاصل و خویشتنداری در قبال فشارها و تحریکات طرفهای ماجراجوی منطقه‌ای به این تحریک‌ها پاسخ داده و جمهوری اسلامی ایران را هدف اتهامات واهی قرار می‌دهند و تاکید داشتند که جمهوری اسلامی ایران هیچگونه ارتباطی با این پرونده نداشته است و این امر در آغاز رسیدگی به این پرونده به مقامات کویتی نیز ابلاغ شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 96051107060
  • خبرنگار : 71579