این شاعر و نویسنده در گفتوگو با ایسنا، درباره مزایا و معایب کتابهای صوتی اظهار کرد: کتاب صوتی کلش حسن است و من هیچ عیبی در آن نمیبینم. زمانی که مردم حوصله ندارند یک متن تلگرامی بخوانند، حداقل این شانس را دارند به کتاب صوتی گوش دهند و به محتوای آن پی ببرند. هر چند خواندن کتاب کاغذی و مشاهده کلمات تأثیر زیادی دارد، اما کاچی بهتر از هیچی است.
او درباره اینکه آیا کتاب صوتی میتواند جایگزین و یا رقیبی برای کتاب کاغذی و کتاب الکترونیکی باشد، گفت: صددرصد میتواند رقیبی برای کتاب کاغذی باشد. من روزی را میبینم که علم به قدری پیشرفت میکند که آدمها با دستگاههای کوچکی که در گوش قرار داده میشود میتوانند به کل کتاب گوش دهند.
نیکنام درباره توزیع غیرقانونی کتابهای صوتی در اینترنت و کانالهای تلگرامی نیز بیان کرد: این موضوع به این خاطر است که دزد زیاد داریم و کپیرایت هم رعایت نمیشود. حتی ناشران بدون اجازه نویسنده اقدام به صوتی کردن کتاب میکنند تا حق آنها را ندهند. ما مشکلات اینچنینی داریم. همیشه لقمهربایی در ایران هیجانانگیز است و اگر کسی لقمه دیگری را بدزد خیلی بچه باحالی است!
این نویسنده با بیان اینکه با تبلیغات میتوان به فراگیر شدن کتاب صوتی کمک کرد گفت: کتابهای صوتی باید در مترو، بیلبوردهایی که در سطح شهر وجود دارد، صداوسیما و دیگر رسانهها تبلیغ شود. تبلیغات، فرهنگسازی و بیان دستاورهای کتاب صوتی اهمیت دارد. وزات فرهنگ و ارشاد نیز میتواند همایشها و نشستهایی برگزار کند و دستاورهای کتابهای صوتی را نشان دهد و کارشناسان در اینباره صحبت کنند.
انتهای پیام