تلویزیون از پروفسور سمیعی مستند پخش می‌کند

مستند «پروفسور مجید سمیعی» که شب گذشته در قالب «جشنواره تلویزیونی مستند» از شبکه مستند پخش شد، ساعت ۲۴ و ۱۱:۳۰ امروز بازپخش می‌شود.

به گزارش ایسنا، مستند «پروفسور مجید سمیعی» در رشت، انزلی، تهران، کلن و هانوفر  کشور آلمان و سئول کره جنوبی تصویربرداری شده و به حیات علمی این پزشک حاذق مغز و اعصاب می‌پردازد.

قدیمی گفت: این مستند به پیشنهاد صداوسیما مرکز و علوم پزشکی گیلان کلید زده شد و مراحل تحقیق و پیش تولید آن دو سال طول کشید.

وی تصریح کرد: مستند «پروفسور مجید سمیعی» در دو بخش به زندگی علمی و اجتماعی پروفسور سمیعی در خارج و داخل کشور می‌پردازد و آن تصاویری از جراحی‌های ایشان در مرکز درمانی مغز و اعصاب در هانوفر آلمان و همچنین مصاحبه ۳۰ نفر از برگزیدگان علم پزشکی دنیا و نظرات آن‌ها درخصوص پرفسور سمیعی در خارج از کشور گنجانده شده است.

قدیمی ادامه داد: در این مستند همچنین با جراحان و متخصصان مغز و اعصاب امروز دنیا که از شاگردان پروفسور هستند مصاحبه‌هایی انجام شده که برای بینندگان بسیار جذاب خواهد بود، همچنین بینندگان این مستند با زوایایی از زندگی خانوادگی پروفسور سمیعی نیز آشنا خواهند شد.

وی با بیان اینکه تصویربرداری و تدوین این مستند سه سال طول کشیده است، افزود: فیلم ساختن درباره این پزشک نامی معاصر دشوار است، پیش‌تر هم مستندهایی از زندگی وی ساخته شده بود، بنابراین تلاش کردم اثر متفاوت‌تری بسازم که حرف تازه‌ای برای گفتن داشته باشد.

این مستندساز گفت: برای گفت‌وگو با بعضی شخصیت‌های این مستند مدت‌های طولانی صبر کردم مثلاً دو سال طول کشید تا موفق شوم با خواهر ایشان که جراح چشم است گفت‌وگو کنم.

قدیمی با بیان اینکه این جراح مغز و اعصاب شیفته موسیقی سنتی است، افزود: در میانه راه متوجه شدم پروفسور سمیعی تار می‌نوازد و انوشیروان روحانی از دوستان صمیمی ایشان است، افتخار داشتم که در این کار با این استاد موسیقی گفت و گو کنم و مهم‌تر اینکه ایشان به طور افتخاری موسیقی پایانی مستند «پروفسور سمیعی» را بسازند.    

وی ادامه داد: خوشبختانه این اثر مورد توجه پروفسور سمیعی قرار گرفت، ایشان نه تنها برای رونمایی از این مستند به ایران سفر کردند و در مراسم حضور داشتند بلکه در نامه‌ای به علوم پزشکی گیلان از تولید این مستند قدردانی کردند.

پروفسور مجید سمیعی جراح حاذق مغز و اعصاب دنیاست که در مرکز بزرگ بیمارستانی مغز و اعصاب جهان در هانوفر آلمان به تحقیق و تدریس و کار مشغول است. وی افتخارات علمی بسیاری در محافل پزشکی جهان کسب و به تازگی همه این افتخارات را به موزه تاریخ پزشکی ایران اهدا کرده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 96050301670
  • خبرنگار :