محمدرضا حاجیپور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص موضوع تولید در این واحد صنعتی، خاطرنشان کرد: با توجه به توافقات اولیه برای خرید سه هزار دستگاه ماشینآلات راهداری کشور از کارخانه هپکو حداقل تا سه سال آینده تولید این واحد صنعتی تضمین میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: این قرارداد برای مدت پنج سال برنامهریزی شده و کارخانه هپکو باید به صورت دورهای و سالانه ماشینآلات را به ستاد مدیریت بحران کشور تحویل دهد .
وی بیان کرد: تیرماه گذشته در خصوص پرداخت معوقات کارگران توافقی با سهامدار جدید این واحد صنعتی انجام شد که طبق توافق بخشی از معوقات پرداخت شده است و مابقی به تناوب پرداخت خواهد شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با تاکید بر این نکته که با از سرگیری تولید، مشکلات این واحد صنعتی به مرور رفع میشود و شاهد رونق در شرکت هپکو خواهیم بود، افزود: ظرفیتهای قابل توجهی در کارخانه هپکو وجود دارد که در صورت تغییر و تحولات کارشناسی میتوان بزودی جایگاه و برند این واحد تولیدی را در عرصه بازارهای داخلی و بینالمللی صنعتی احیا کرد .
حاجی پور تاکید کرد: کارخانه هپکو برای تجدید قوا نیازمند حمایت دولت در قالب جلوگیری از واردات ماشینآلات راهسازی دست دوم و ماشینآلات چینی است که به اتخاذ تصمیم جدی در این رابطه نیاز داریم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: با توجه به اشراف و تعامل مدیریت جدید کارخانه هپکو در بخش صنعت اروپا و کشورهای آسیای جنوب شرقی، پیشبینی میشود مراودات این کارخانه با شرکتهای لیپهر آلمان و کوماتسو ژاپن از سرگرفته شود و این کارخانه بتواند سهمی از بازارهای جهانی ماشینآلات راهسازی را نیز در سبد فروش خود داشته باشد.
سهامدار هپکو نیز گفت: برای فروش بخشی از تولیدات قرارداد منعقد شده و برای مابقی نیز رایزنیها انجام میشود، بر این اساس بعد از تولید قطعا مشکل فروش وجود نخواهد داشت و به این طریق کار پرسنل در این واحد تثبیت خواهد شد و مشکل پرداخت حقوق هم وجود نخواهد داشت.
اسدالله احمدپور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری جلسه با نماینده ولیفقیه در استان مرکزی که با حضور مسئولین استانی در خصوص شرایط کنونی هپکو برگزار شد، گفت: طبق تصمیمی که در 15 تیرماه در محل استانداری اتخاذ شد، پرسنل بعد از تعطیلات تابستانی دو هفتهای کار در کارخانه را آغاز کردهاند و تعهدات هم عملیاتی شده است.
وی در خصوص انجام تعهدات عنوان کرد: پیش از شروع تعطیلات تابستانی مبلغی به عنوان مساعده به حساب پرسنل شرکت هپکو واریز شد و بعد از بازگشت پرسنل و شروع به کار از روز گذشته، حقوق یک ماه آنها نیز پرداخت شد.
سهامدار شرکت هپکو با تاکید بر این نکته که معوقات تعریف خاص خود را دارد، عنوان کرد: از این به بعد پرسنل از محل تولید حقوق دریافت میکنند و قطعا در چنین شرایطی در قبال بیکاری پولی وجود نخواهد داشت، حقوق در قبال کاری است که انجام میشود و عدم پرداخت حقوق ایجادکننده معوقات است.
احمدپور بیان کرد: هزینه بهتر است به شکلی صرف شود که با مصرف آن مواد اولیه و قطعات در اختیار شرکت قرار بگیرد و کارگر با تکیه بر وجود مواد اولیه مورد نیاز کاری برای انجام دادن داشته باشد تا بتواند در قبال آن حقوق دریافت کند.
وی ادامه داد: طبق تصمیمی که اتخاذ شده است، معوقات کارگران هر 45 روز به تناسب کاری که انجام میشود و فروشی که کارخانه دارد، پرداخت میشود تا به صفر برسد.
احمدپور با بیان این نکته که از روز گذشته کار با جدیت آغاز شده است و مشکلی در این خصوص نداریم، افزود: به ازاء میزان مواد و قطعاتی که در انبارها و کف کارخانه موجود است، کار انجام میشود و تولید محصول صورت خواهد گرفت. 60 درصد مواد اولیه مورد نیاز در حال حاضر موجود است و 40 درصد مابقی نیز حین انجام کار از شرکتهای داخلی و خارجی تامین میشود.
سهامدار هپکو در خصوص جلسه امروز نیز عنوان کرد: در این جلسه موارد موجود در خصوص وضعیت هپکو مطرح شد و مسئولین استان و آیتالله دری نجفآبادی بر لزوم همکاری بین کارفرما و پرسنل تاکید داشتند. قرار بر این شد که با همکاری به رونق تولید کمک کنیم و تنشها را کاهش دهیم.
به گزارش ایسنا، از روز گذشته با حضور کارگران در هپکو فعالیت این شرکت از سر گرفته شده است.
انتهای پیام