رحیم میدانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این که طرح تعادل بخشی آبهای زیرزمینی مهم ترین آرزوی بنده در طول این چهار سال بوده است، عنوان کرد: امیدوارم با توجه به اهمیت امر تعادل بخشی روزی فرا برسد که این طرح به طور ۱۰۰ درصد اجرایی شود.
وی احیای تالابها را یکی دیگر از آرزوهای وزارت نیرو دانست و افزود: هدف این است تا از طریق مدیریت پروژههای آبی تالابها را به وضعیت قبلی برگردانیم که در این میان وضعیت تالاب هامون برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان این که برای ساماندهی وضعیت تالاب هامون مذاکرات طولانی با هیات افغانی صورت گرفته است، عنوان کرد: امیدوارم روزی برسد که تمام تالابهای کشور احیاء شوند.
میدانی همچنین ساماندهی رودخانههای کشور را جزو اقدامات ناتمام وزارت نیرو در دولت تدبیر دانست و اظهار کرد: زمانی که سیل میآید مردم اسیب زیادی را متحمل میشوند که این مساله به دلیل تجاوز به رودخانهها است که اگر این مساله ساماندهی شود، قطعا چنین مشکلاتی را شاهد نخواهیم بود.
وی با اشاره به اهمیت اجرای طرحهای آبرسانی در کشور، ادامه داد: علاوه بر بودجه باید امکاناتی را در اختیار بگیریم تا حداکثر ظرف دو تا چهار سال آینده تمام پروژههای آبرسانی کشور انجام شود.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا تصریح کرد: طی دولت تدبیر و امید تمام تلاش وزارت نیرو در حوزه آب این بود که از اعتبارات سد سازی بکاهد و به دیگر اولویتها اضافه کند. به طور مثال طرح تعادل بخشی بودجه چندانی نداشت، اما در حال حاضر توانستیم این طرح را تا حدودی ساماندهی کنیم.
میدانی یکی از اقدامات مهم وزارت نیرو در این چهار سال را تعیین سهم آب تمام بخشها از ۸۰ میلیارد مترمکعب آب کشور دانست و اظهار کرد: به طور مثال ۱۰.۷ میلیارد مترمکعب سهم محیط زیست به رسمیت شناخته شد که این مساله یک گام بزرگ بود.
وی با اشاره به مهم ترین دستاورد دولت، ادامه داد: تشکیل شورای آب بی شک یکی از مهم ترین اقدامات و دستاوردهای دولت در حوزه آب بوده است، چرا که تنها کشوری در مدیریت آب موفق است که ذینفعان در مدیریت آب سهیم باشند.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا نمره عملکرد وزارت نیرو طی چهار سال دولت تدبیر را با توجه به امکانات موجود بین ۱۷ تا ۱۸ اعلام و اظهار کرد: با توجه به امکاناتی که در اختیار وزارت نیرو قرار داشت به نظر میرسد که این نمره عادلانه باشد.
انتهای پیام