به گزارش ایسنا، عبدالکریم حسینزاده در نامهای خطاب به حسن روحانی نوشت:
«جناب آقای دکتر روحانی
رییسجمهور محترم و منتخب ملت شریف ایران اسلامی عزیز
سلام علیکم
احتراما ضمن تبریک مجدد توفیق شما به عنوان نماینده گفتمان عقلانیت و اصلاحات، در جلب آرای اکثریت مردم شریف ایران، لازم میدانم، نکاتی چند را درباره مسئولیت سنگینی که رای معنادار مردم در انتخابات 29 اردیبهشت ماه، بر دوش همه نهاده، با شما در میان بگذارم.
همانگونه که همگان اذعان دارند، انتخابات این دوره با عنایت و لطف خداوندگار جان و با پشتیبانی ملت شریف ایران به پایان رسید و در این دوران سخت، بخت یار ایران و ایرانیان شد که بازهم مردی از تبار عقلانیت، انصاف و خردمندی کرسی مدیریت اجرایی را در دست گیرد تا با تلاش و سعی وافر خویش پروژه انحراف ایران از تمامی شاخصها را که در هشت سال پیش از این دولت صورت گرفته بود، متوقف کند و کشور را بر مدار اصلی بازگرداند.
جا دارد پیش از شما به مردم ایران و به خودمان تبریک گفته باشیم پیروزی عقلانیت را و بار دیگر تاکید کنیم که نه تنها تا لحظهی انتخابات، بلکه در تمامی چهار سال آتی در راستای محقق ساختن مطالبات ملت، تقویت سرمایهی اجتماعی ۲۴ میلیونی شما و ارتقاء آن به ۴۰ میلیون و توسعهی ایران اسلامی، تمامی توان خود را بکار خواهیم بست.
اینک که با درک درست و متعالی شما در دوره اول ریاست جمهوری، موضوع مهم حقوق شهروندی، مورد توجه قرار گرفت و در گام اول آن منشور حقوق شهروندی، با موفقیت تدوین و رونمایی شد، بی گمان انتظار همه مردم ایران از دولت دوازدهم، عملیاتی ساختن این منشور مهم است.
مقولاتی همچون احصاء و ارتقای حقوق شهروندی، به رسمیت شناخته شدن تمامی ظرفیتهای درون سرزمینی و تاکید بر مشارکت پذیری بالای تمامی ایرانیان، تقویت حس تعلق سرزمینی را در تمامی شهروندان صدچندان خواهد کرد.
اینک که تمامی احاد ملت ندای مردم سالاری دینی را اجابت کردند و در این بین اهل سنت ایران اعم از کرد، ترکمن، بلوچ، فارس، عرب و... با تمامی توان ظرفیتهای خویش را در حمایت درست و عقلانی از شما به کار گرفتند، ضروری به نظر میرسد موارد زیر مورد توجه حضرتعالی قرار گیرد:
۱. تاسیس سازمان حقوق شهروندی (با اولویت توجه به اقوام، ادیان، مذاهب، کودکان و زنان)
۲. تبدیل دستیاری ویژه رییسجمهور در امور اقوام و مذاهب به معاونت اقوام و مذاهب، در صورت عدم شکلگیری سازمان حقوق شهروندی و واسپاری مسئولیت آن به یکی از شایستگان اقوام و مذاهب کشور.
۳. فعالسازی مجدد مشاور رییسجمهوری در امور اهل سنت.
۴. بهکارگیری تمامی ظرفیتها و سرمایههای انسانی در تشکیل کابینه دوازدهم و سایر ارکان دولت فارغ از خطوط قومیتی، مذهبی، جنسیتی، جغرافیایی و بهکارگیری اهل سنت در کابینه و ارکان دولت.
لازم به ذکر است که شکلگیری چنین ساختارهایی در ابتدای کار دولت دوازدهم، علاوه بر ایجاد اطمینان خاطر برای مردم و دستگاههای اجرایی، از بابت عزم جدی دولت در تامین حقوق شهروندی، میتواند باقیات و صالحاتی باشد که از دولت شما به یادگار در ساختار قوه مجریه نظام جمهوری اسلامی در ادوار آتی باقی خواهد ماند. انشاءالله»
نایب رئیس فراکسیون امید در حاشیه نشست عصر امروز هیات رئیسه فراکسیون امید با رئیسجمهور این نامه را تقدیم حسن روحانی کرده است.
عبدالکریم حسینزاده در این رابطه به ایسنا گفت: بعد از انتخابات جلسات متعددی با آقایان شریعتمداری و جهانگیری داشتم و ضمن تشریح فعالیتهای کلی ستاد و میزان تاثیرگذاری آن درخواستهای مردم در این زمینه را تشریح کردم که نهایتاً این درخواستها به صورت دستهبندی در قالب نامهای تقدیم رئیسجمهور شد.
به گفته نایب رئیس فراکسیون امید مجلس، در دیدار اعضای هیات رئیسه این فراکسیون با رئیسجمهور هر کدام از اعضا مسوولیت طرح موضوعاتی در حوزههای مختلف را داشتند که در همین راستا من هم در زمینه مطالبات حوزه اقوام و مذاهب نکاتی را مطرح و جمعبندی آن را طی این نامه با آقای روحانی تقدیم کردم.
انتهای پیام
انتهای پیام