تدوین آیین‌نامه ساماندهی رساله‌های دکتری در حوزه علوم انسانی و هنر

دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در سیزدهمین جلسه شورای توسعه پژوهش و فناوری در علوم انسانی و هنر از تدوین آیین‌نامه ساماندهی و هدفمندی رساله‌های دکتری در حوزه علوم انسانی و هنر خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در سیزدهمین جلسه شورای توسعه پژوهش و فناوری در علوم انسانی و هنر، بخش عمده فعالیت‌های شورای توسعه پژوهش و فناوری در علوم انسانی و هنر را سیاست‌گذاری‌های اجرایی در توسعه تحقیقات و فناوری علوم انسانی و هنر دانست و از تدوین آیین‌نامه ساماندهی و هدفمندی رساله‌های دکتری در حوزه علوم انسانی و هنر خبر داد.

وی اظهار داشت: سهم نقش علوم انسانی در تولید علمی در سطح بین‌الملل و همچنین محصولات و فناوری‌های مربوط به حوزه علوم انسانی باید افزایش یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ۴۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی در حال فعالیت هستند، بر توجه به مراکز رشد در حوزه علوم انسانی تأکید کرد و افزود: ۸ مرکز رشد علوم انسانی صرفاً در این حوزه فعالیت می‌کنند و ۶ مرکز نیز بخشی از فعالیت‌هایشان در حوزه علوم انسانی است که این تعداد باید افزایش یابند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر فرهادی در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون بخشی از فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ۲ پارک علم و فناوری نیز در رشته‌های علوم انسانی و یا فناوری‌های مربوط به این حوزه است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ تیر ۱۳۹۶ / ۱۷:۳۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 96042716114
  • خبرنگار :