به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه خبر درگذشت خانم دکتر مریم میرزاخانی جامعه علمی و پژوهشی کشور را تحت تاثیر خود قرار داده است، گفت: افتخار کسب مدال فیلدز (برترین جایزه جهانی تخصصی در حوزه علوم ریاضی)؛ به عنوان تنها ایرانی کسب کننده این مقام؛ زمینه این مهم را فراهم می نماید که با حفظ یاد و خاطره ایشان،پیشرفت های اخیر کشور در حوزه علوم و فناوری؛ که حاصل تلاش های دلسوزانه جامعه علمی و پژوهشی کشور بوده و مورد تاکید مقام معظم رهبری می باشد، در حافظه شهروندان ثبت و ماندگار شود.
وی ادامه داد: در همین راستا و در جهت ماندگاری نام و یاد پرچمداران ایرانی علم و دانش، پیشنهادهای مشخصی را جهت بررسی شورای محترم شهر تهران ارائه نمودهایم.
نگاهداری با بیان اهمیت موضوع وجود نگاه علمی به نامگذاری خیابان ها و اماکن شهری افزود: نام اماکن شهری و خیابانها بخشی از تاریخ، هویت و خاطره جمعی است و این نامها همانگونه که بخشی از تاریخ شهر را در بستر رویدادها میسازند به خاطرهای جمعی تبدیل میشوند که در نهایت هویت شهری ما را شکل میدهند. از این رو، سیاست نامگذاری و در عین حال ثبات در اعمال این سیاستها در زندگی شهری بسیار اهمیت دارد.
نگاهداری افزود: مطالعات بیانگر این حقیقت اند که نامگذاری فضاهای شهری با نام دانشمندان و برجستگان علمی کشور ضمن ایجاد انگیزه و روحیه خودباوری ملی در میان جوانان و دانشجویان موجب ترویج روحیه پژوهشگری و دانشاندوزی در میان جامعه علمی کشور میشود.
بر اساس گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، نگاهداری تاکید کرد: با توجه به اهمیت این موضوع و بروز نظرات مختلف در این حوزه در سالهای اخیر، این مرکز پژوهش جامعی رادر خصوص سیاستهای نامگذاری اماکن و خیابانهای تهران و با هدف بررسی موضوع از جنبه های علمی و تجربی و ارائه چارچوب های مشخص سیاستگذاری در این خصوص طراحی نموده و در دست اجرا دارد که نتایج آن میتواند پشتیبان علمی مناسبی برای تصمیمات نظام مدیریت شهری پایتخت محسوب گردد.
انتهای پیام