محمدحسن زدا در گفتوگو با ایسنا، درباره واجدین شرایط دریافت کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی اظهار کرد: هر شخص تحت پوشش تامین اجتماعی که ازدواج کند میتواند از مزایای این طرح برخوردار شود.
وی افزود: البته شرایطی وجود دارد از جمله اینکه ازدواج اول و دائم فرد باشد و شخص بیمه شده ظرف مدت پنج سال قبل از ازدواج، حداقل ۷۲۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه مبلغ کمک هزینه ازدواج، معادل آخرین حقوقی است که فرد دریافت میکند عنوان کرد: قبلا لازم بود اشخاص با در دست داشتن مدارک لازم به شعب سازمان مراجعه کنند تا بتوانند هدیه کمک هزینه ازدواج دریافت کنند. اما از این پس دیگر نیازی به مراجعه به شعب نیست و ما از طریق سازمان ثبت احوال اطلاعات لازم را دریافت میکنیم و اگر شخصی واجد شرایط باشد این مبلغ به حسابش واریز خواهد شد.
به گزارش ایسنا، هدف از پرداخت کمک هزینه ازدواج ترغیب بیمهشدگان به ازدواج است. کمک هزینه ازدواج که از ســوی ســازمان تأمین اجتماعی به بیمهشدگان واجد شرایط پرداخت میشود، هدیه و شادباشی است که این سازمان به بیمهشدگانی که تشکیل خانواده جدید میدهند، میپردازد.
این کمک هزینه به بیمهشدگانی که برای اولین بار ازدواج میکنند، پرداخت میشــود و میزان آن معادل یک ماه متوسط مزد یا حقوق بیمهشده است. مزد یا حقوق متوســط هر بیمهشــده از تقســیم کردن مجموع حقوق دریافتی بیمهشــده در دو ســال قبل از ازدواج که برمبنای آن از وی حق بیمه کسر شده است، بر عدد 24 به دست میآید.
شرایطی که بیمه شده باید داشته باشد تا استحقاق دریافت کمک هزینه ازدواج را پیدا کند، عبارتند از:
- اولین ازدواج بیمه شده باشد.
- عقد ازدواج از نوع دائم باشد و در دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد.
- در تاریخ ثبت ازدواج، رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد و بیمه شده در یکی از کارگاههای مشمول قانون تأمین اجتماعی در حال کار باشد.
- بیمه شده در پنج سال پیش از ازدواج، حداقل حق بیمه 720 روز کار را به شعب تأمین اجتماعی پرداخته باشد.
انتهای پیام