به گزارش خبرنگار ایسنا، حجت الاسلام ولاء کلباسی امروز (سه شنبه) در نشست خبری که به منظور اطلاع رسانی برای برگزاری آزمون ورودی و پذیرش برادران در حوزه علمیه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به شرایط امروز ورود به حوزه علمیه و تربیت افرادی که به ترویج علم اخلاق، اعتقادات و پاسخگویی به شهبات بپردازند برای جامعه یک امر ضروری است.
وی با بیان اینکه آمار کل پذیرش سالانه برابر با یک هزار و 500 نفر است، افزود: آموزش ها به صورت طرح کوتاه مدت با عنوان سفیران هدایت و به مدت پنج ساله و بلند مدت در مقطع دکتری برگزار می شود.
مسوول پذیرش حوزه علمیه استان اصفهان افزود: برخورداری از صلاحیت های اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی، اعتقاد و التزام به ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی ایران، تابعیت جمهوری اسلامی، برخورداری از سلامت جسمی و روحی و دارا بودن حداقل تحصیلات جهت آموزش ها از جمله شرایط پذیرش در حوزه علمیه است.
کلباسی گفت: علاقمندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی WWW.esf-hozeh.com مراجعه کنند.
هم چنین، حجت الاسلام مجید جلالی - جانشین معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه استان اصفهان با بیان اینکه سابقه حوزه علمیه اصفهان قدمتی دراز دارد، اظهار کرد: حوزه علمیه اصفهان از ده های اول اسلام با آمدن ابو سعیدها از مدینه شروع به فعالیت کرد.
وی ادامه داد: یکی از حوزه های مستقل کشور حوزه علمیه اصفهان است که در 41حوزه علمیه آموزش دهی می کند.
جانشین معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه استان اصفهان با اشاره به اینکه یکی از مدارس آموزشی حوزه علمیه اصفهان مدرسه چهارباغ یا مدرسه امام صادق (ع) است، گفت: مدرسه چهارباغ خوراسگان، مدرسه صدر بازار، مدرسه صدر خواجو و مدرسه میرزا حسین از دیگر مدارس آموزشی حوزه علمیه اصفهان است.
انتهای پیام