به گزارش ایسنا، یکی از اصلیترین شاخصهایی که وضعیت کیفی عملکرد بنادر مختلف جهان را نشان میدهد، بحث چگونگی تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری است. این کالاها که از نظر تولیدی کیفیت بالاتری دارند و دیگر جزو مواد خام و اولیه به حساب نمیآیند، وقتی رشد پیدا میکنند که اقتصاد کشور از نظر شرایط توسعه صنعتی اوضاع بهتری پیدا کرده باشد زیرا در چنین چارچوبی دیگر نیاز به ورود مواد اولیه وجود نخواهد داشت و تنها کالاهای جدی از طریق کانتینر وارد ایران میشود.
در این راستا طبق آخرین برآوردهای مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، تعداد زیادی از بنادر ایران در این حوزه فعالیت مثبتی داشتهاند و در رأس آنها بندر شهید رجایی کارایی بالایی پیدا کرده است.
پس از بندر رجایی طبق آمارهای جدید بندر بوشهر نیز توانسته در سه ماه ابتدایی امسال رشدی قابل توجه در حوزه عملیات کانتینری به ثبت برساند.
ارزیابیهای صورت گرفته از عملکرد این بندر در سه ماه نخست سال ۱۳۹۶ نشان میدهد تخلیه و بارگیری کانتینر در بوشهر رشدی ۹۱ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل ثبت کرده که آماری بسیار مثبت در قیاس با عملکردهای گذشته به حساب میآید. هر چند میزان رشد کلی فعالیتهای بوشهر ۱۰ درصد اعلام شده، اما این بندر توانسته با تخلیه و بارگیری بیش از ۶۵۲ هزار تن کالا و ۴۸ هزار TEU عملکردی قابل توجه را به ثبت برساند.
در بندر گناوه نیز در سه ماهه نخست امسال بیش از ۲۰ هزار تن کالا تخلیه و بارگیری شده و در جزیره خارک نیز با افزایش ۱۵ درصدی فعالیتها جابهجایی کالا به ۳۰ میلیون تن افزایش یافته است.
در بندر عسلویه نیز در سه ماه نخست امسال میزان تخلیه و بارگیری کالاها به ۱۰ میلیون تن رسیده که رشدی سه درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد.
انتهای پیام