به گزارش ایسنا، "یورگن اشتاک" عصر امروز در دیدار با سردار "حسین اشتری" فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به سابقه 90 ساله عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان اینترپل، اظهار کرد: بسیاری از اطلاعات دریافتی از پلیس ایران منجر به حصول نتیجه شده که این نشان از حرفهایگرایی پلیس ایران است.
اشتاک با اشاره به اینکه این اولین بار نیست که دبیر کل اینترپل به ایران آمده است، گفت: من اولین بار است که به ایران سفر میکنم و از این سفر بسیار خوشحال و خرسندم زیرا این کشور را امن، با تمدن و دارای فرهنگ غنی میبینم.
وی افزود: اینترپل نیز مانند بسیاری از کشورها درگیر موضوع ترانزیت مواد مخدر از کشورهای مبدأ، مسیر و مقصد است و درخواست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پستهای مدیریتی در این رابطه و دیگر زمینههای تخصصی را مایه امتنان اینترپل میدانیم.
اشتاک با بیان اینکه اینترپل درصدد افزایش پستهای مدیریتی خود از کشورهای آسیایی است، تصریح کرد: ما خواهان ایجاد دفتر منطقهای هستیم و از کشورهای بسیاری در این زمینه دعوت کردهایم و از پلیس ایران نیز درخواست میکنیم در این کارگروه که در اواخر امسال برگزار میشود، شرکت کند.
دبیر کل سازمان اینترپل به چالشهای فضای مجازی که بسیاری از کشورها با آن درگیر هستند، اشاره کرد و گفت: همکاریهای مستمر کشورها با اینترپل میتواند در کاهش جرایم سایبری تأثیرگذار باشد.
وی به حادثه تأسفبار تروریستی در تهران اشاره و بر ضرورت مقابله و مبارزه با این گروهها و ایجاد بانک اطلاعات مجرمان تروریستی تأکید کرد.
این مقام ارشد پلیس بینالملل به استفاده پلیس ایران از آخرین فناوریهای روز دنیا اشاره کرد و گفت: پلیس اجتماعی و پلیس پیشگیری از جمله اقدامات بسیار مناسب در ساختار پلیسی یک کشور محسوب میشود که میتواند بسیاری از پروندهها را در ابتدای تشکیل، حل و فصل کند.
وی به فرصت تبادل و اشتراکگذاری اطلاعات بین پلیس ایران و اینترپل اشاره کرد و گفت: دریافت بسیاری از اطلاعات از پلیس ایران منجر به حصول به نتیجه شده است.
دبیر کل سازمان اینترپل با اشاره به برگزاری نشست کالکان در ایران، گفت: برگزاری این نشست، نشان از همکاری بسیار مطلوب و مناسب پلیس ایران با اینترپل است؛ این نشست باعث تقویت پلیس مرزی، دریایی، هوایی و دسترسی به تمامی اطلاعات شده است.
وی بر تقویت و استحکام همکاری بین پلیس ایران و اینترپل در مقابله با گروههای سازمان یافته از جمله مواد مخدر، جرایم سایبری و مبارزه با تروریست تأکید کرد و توجه ویژه به جرایم سایبری و فضای اینترنت را خواستار شد.
اشتاک در پایان از اجازه ایران برای دسترسی به سامانه مرزی (ماین) تشکر کرد و گفت: در آیندهای نزدیک نسخه جدیدتری از این تکنولوژی به نام "فاین" در اختیار ایران قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام