به گزارش ایسنا، پس از نهایی شدن گام های ابتدایی برای تکمیل این طرح، دو طرف به سمت ساخت یک طرح بزرگ و تاثیر گذار دیگر رفتند تا در جریان آن، این بار فرودگاه امام خمینی شانس خود برای افزایش ظرفیت و تبدیل شدن به یکی از فرودگاه های مطرح منطقه را پیدا کند.
این فرودگاه که در حال حاضر ظرفیت جابجایی سالانه ۵ میلیون مسافر را دارد اما به دلیل فشار بالای پروازهای خارجی، مجبور به جابجایی بیش از هشت میلیون مسافر شده، در حال حاضر برنامه های کلان توسعه ای را در مقابل خود می بیند که یکی از اصلی ترین آنها ساخت و افتتاح ترمینال سلام است.
این ترمینال که می تواند با آغاز به کار خود ظرفیت مسافر گیری فرودگاه امام را ۵ میلیون نفر افزایش دهد، گام نخست در مسیر توسعه شهر فرودگاهی خواهد بود که در گام های بعدی با ساخت ترمینال ایران شهر و توسعه ترمینال فعلی توان مسافرپذیری این فرودگاه را به حدود ۵۰ میلیون مسافر در سال افزایش خواهد داد.
کار ساخت ترمینال سلام از دی ماه سال گذشته به بنیاد مستضعفان سپرده شده و با وجود برخی مشکلات و ابهامات طبق اعلام رییس این بنیاد در حال حاضر پیشرفتی ۵۳ درصدی را به ثبت رسانده است.
اصلی ترین ابهامی که این ترمینال با آن رو به رو شده بود بحث جابجایی و تغییر برخی نقشه ها از سوی وزارت راه بود، موضوعی که رییس بنیاد مستضعفان درباره آن اعلام کرد که اگر تغییرات آن جدی باشد، احتمال طولانی تر کردن فرایند ساخت ترمینال را افزایش خواهد داد.
با وجود این ابهام ها توضیحات جدید مدیرعامل شهر فرودگاهی امام نشان می دهد که برنامه ریزی های جدید به دنبال ساده سازی ترمینال خواهد بود و با حذف فضای VIP به دنبال بالا بردن ظرفیت مسافرپذیری آن است و از این رو مسئولان فرودگاه امیدوارند طبق برنامه ریزی صورت گرفته، این ترمینال به پایان سال برسد.
هرچند باید دید واکنش قطعی بنیاد مستضعفان به این تغییرات چگونه است، اما با توجه به اینکه مسئولان این بنیاد پیش از این اعلام کرده اند در صورت نهایی شدن طرح ها مشکلی در تکمیل کار نخواهند داشت، به نظر می رسد بار دیگر شانس تکمیل این ترمینال مهم تا پایان سال افزایش یافته است.
انتهای پیام