دانشمندان در جستجوی سیاره‌های مشابه زمین

سیاره "پروکسیما B" تنها نیست

سیاره "پروکسیما B" نزدیک‌ترین دنیای خارج از منظومه ماست که ما می‌شناسیم و دانشمندان درحال بررسی آن و جستجو برای همسایگانش هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی‌نت، اکنون پس از گذشت یک سال از معرفی "پروکسیما B" جستجوهای خود را برای یافتن "پروکسیما C" ادامه می‌دهند.

کشف "پروکسیما B" در نزدیک‌ترین منظومه ستاره به خورشید موسوم به "پروکسیما سنتاوری" با بیش از 4 سال نوری فاصله با منظومه شمسی و احتمال قابل سکونت بودن آن خبر بزرگی در سال گذشته بود.

در حالی که تمرکز روی تایید وجود سیاره‌ای با قابلیت سکونت با نام "پروکسیما B" بود، گمانه‌زنی‌هایی نیز مبنی بر احتمال تنها نبودن "پروکسیما B" وجود داشت. دانشمندان احتمال می‌دهند که "پروکسیما B" تنها سیاره قابل سکونتی نباشد که به دور ستاره "پروکسیما سنتاوری" می‌چرخد.

کمپین "Red Dots" همکاری رصدخانه‌ها و دانشمندان برای یک هدف خاص یعنی یافتن سیاره‌های مشابه زمین اطراف ستاره‌های کوتوله قرمز نظیر "پروکسیما سنتاوری" است.

"پروکسیما B" بزرگترین و همچنین دورترین کشف یک سیاره مشابه زمین است، ضمن این که دانشمندان در عین حال که مشغول بررسی و مطالعه منظومه "پروکسیما سنتاوری" هستند، جستجو برای کشف دنیاهای بیگانه در ستاره برنارد یا دیگر ستاره‌های نزدیک آن را نیز در دستور کار دارند.

چنین به نظر می‌رسد که "پروکسیما B" تنها سیاره مشابه زمین در منظومه‌های اطراف منظومه ما نباشد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۷ تیر ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96041708983
  • خبرنگار : 71589