به گزارش ایسنا، نعمتی در همایش زن، اقتصاد، اشتغال و توسعه که به همت کانون زنان بازرگان استان مرکزی در ساختمان کسب و کار اراک برگزار شد، گفت: در بخش اشتغال معمولا مردان در اولویت قرار میگیرند و حتی زنان نیز این اجازه و فرصت را در اختیار مردان قرار میدهند که یکی از دلایل این موضوع نرخ بالای بیکاری است.
وی ادامه داد: به دلیل بیکاری و نبود اشتغال برای جمعیت بیکار، زنان بعد از مدتی که در پی شغل مناسب جستوجو میکنند ناامید می شوند و این راه را ادامه نمیدهند و در واقع از چرخه تقاضای شغل خارج میشوند.
به گزارش ایسنا، رییس اتاق بازرگانی اراک نیز، گفت: هزار و 200 نفر در استان مرکزی کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی در اختیار دارند که 1.3 درصد کل کارتهای کشور را شامل میشود. از این تعداد 109 نفر که شامل هشت درصد میشود بانوان هستند و از این تعداد 32 کارت فعال است.
جعفری بیان کرد: با توجه به صنعتی بودن استان مرکزی این تعداد کارت قابل قبول نیست و با توجه به اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند باید شاهد افزایش حضور زنان فعال در عرصههای اقتصادی و بازرگانی باشیم و به عنوان یکی از اهداف کانون زنان بازرگان مورد توجه قرار بگیرد.
جعفری عنوان کرد: در حال حاضر اقتصاد کشور همچنان برای بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط در شرایط رکود است و در بخش صنعتی نیز با ظرفیت مازاد مواجه هستیم، سیستم بانکی کشور الکترونیکی شده و در آینده نزدیک با کوچک و چابک سازی این بخش بسیاری از شعب تعطیل میشوند.
وی ادامه داد: بدنه دولت نیز در حال کوچکسازی است و باید بر مبنای مزیتهای نسبی مانند صنعت گردشگری، مشاغل پایدار دیگر ایجاد شود .
رییس اتاق بازرگانی اراک بیان کرد: در بخش توسعه تعاملات بین المللی، آموزش بسیار حائز اهمیت است و باید به صورت تخصصی پیگیری شود که این مهم مورد توجه اتاق بازرگانی اراک قرار دارد.
وی اظهار کرد: در بخش صنعت کشور کالای تولید داخل متقاضی در حد قابل قبول ندارد که در این بخش کانون زنان بازرگان میتواند در کنار اتاق بازرگانی در بخش بازارسازی و توسعه صادرات کمک کند.
انتهای پیام