به گزارش ایسنا، محمدرضا حشمتی ظهر امروز چهارشنبه (۱۴ تیرماه) در مراسم اختتامیه جشنواره ملی آیات در ساری با تاکید بر اینکه ترویج معارف قرآنی از طریق رسانه امری ضروری است، یکی از اهداف برگزاری این جشنواره را کمبود اخبار مرتبط در حوزه دین به جهت نقش رسانهها دانست و اظهار کرد: معارف از نظر کمّی و کیفی با کمبود مواجه بوده و نقش رسانهها در این امر بیبدیل و غیر قابل انکار است.
حشمتی گفت: دنیای مادی تلاش دارد که خبر بزرگ "قیامت" را تحتالشعاع قرار دهد و آن را کوچک شمارد و در این راستا دانشمندان سعی در زنده کردن مفاهیم داشته و اصحاب رسانه در جمهوری اسلامی وظیفه انتقال و رساندن زیباییهای قرآن به مردم را دارند.
وی افزود: از رسالت اصحاب رسانه این است که زیباییهای خلقت را معرض و توجه مردم برسانند و آنان را آگاه کنند و انتقال استحکام و قواعد موجود در جهان برعهده اندیشمندان و اصحاب رسانه است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه از نظر کیفی و کمی در حوزه نشر رویدادهای قرآن و عترت با کمبود مواجه هستیم، تصریح کرد: رسانهها بیشتر مسائل حوزه سیاست، اقتصاد و ورزش را پوشش میدهند و برای اینکه جامعه دینی شود باید تلاش بیشتری در اشاعه دین انجام داد.
حشمتی با اشاره به نقش فضای مجازی در ترویج معارف قرآنی اشاره و اضافه کرد و گفت: جشنواره رسانه، هنرهای تجسمی، نقاشی، وبلاگ نویسی، فیلم و المانهای شهری از جمله برنامههایی است که برای ترویج معارف قرآنی در دستور کار قرارگرفت.
وی رسانهها و با نقد سازنده تلاش در جهت بهبود اشاعه حوزه دین و گام برداشته و روشهای موجود در راستای تبلیغ دین نقد پذیر دانست.
وی یادآور شد: مفهوم معارف الهی و قرآنی باید روشن و تبیین شود و برای این کار نیازمند همکاری و مشارکت همه بخشها از جمله رسانه هستیم زیرا بدون حمایت رسانه، معارف الهی منتقل نمیشود.
انتهای پیام