78 درصد واحدهای تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری فعال هستند

‌رئیس صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری گفت: از مجموع واحدهای تولیدی صنعتی موجود در استان، 57 درصد آن‌ها با ظرفیت بالای 50 درصد و 21 درصد واحدها با ظرفیت کمتر از 50 درصد فعال بوده و 21 درصد واحدهای صنعتی نبز غیرفعال هستند.

‌به‌ گزارش ایسنا‌سید نعیم امامی 13 تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان با اشاره به وجود 1097 پروانه بهره‌برداری صنعتی در استان، اظهار کرد: از این تعداد حدود 200 پروانه بلااستفاده، باطل شده است.

وی افزود: از مجموع واحدهای صنعتی موجود در استان، 57 درصد آن‌ها با ظرفیت بالای 50 درصد و 21 درصد واحدها با ظرفیت کمتر از 50 درصد فعال بوده و 21 درصد واحدهای صنعتی نبز غیرفعال هستند.
امامی گفت: در ابتدای دولت یازدهم حدود 26 درصد واحدهای صنعتی تعطیل بودند که حدود چهار درصد این واحدها در دولت یازدهم به چرخه تولید بازگشتند.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان گفت: این سازمان بیش از  30 درصد از سهم تولید ناخالص داخلی استان را به خود اختصاص داده است.
وی تعداد جواز تاسیس واحد صنعتی در دولت یازدهم را 1042 فقره عنوان کرد و افزود: ارزش سرمایه‌گذاری این تعداد واحد صنعتی 13 هزار میلیارد تومان بود که زمینه اشتغال 21 هزار و 477 نفر را فراهم کرد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان از رشد 69 درصدی تعداد صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی در دولت یازدهم خبر داد و گفت: با این تعداد جواز حجم سرمایه‌گذاری 257 درصد و ظرفیت اشتغال 37 درصد رشد داشته است.
وی اضافه کرد: در دولت دهم 358 پروانه بهره‌برداری و در دولت یازدهم 358 پروانه صادر شد که با وجود کاهش 16 درصدی صدور پروانه بهره‌برداری، حجم سرمایه‌گذاری رشد 37 درصدی داشت.
امامی در ادامه گفت: چهارمحال و بختیاری در سال گذشته توانست در افتتاح طرح‌های بزرگ همچون فولاد سفید دشت، صنایع ورق‌های پوشش‌دار تاراز و چادر مشکی رتبه نخست کشور را کسب کند.
وی ارزش سرمایه‌گذاری این سه طرح بزرگ را یک‌هزار میلیارد تومان و اشتغال 570 نفر عنوان کرد و تصریح کرد: 600 نفر به صورت غیر مستقیم در فولاد سفید دشت مشغول به فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: مجموع فایناس خارجی در سال گذشته 786 میلیون یورو و میزان سرمایه‌گذاری خارجی 3.58 میلیارد تومان بوده است.
امامی در ادامه به پتروشیمی لردگان اشاره کرد و گفت: این پروژه که با 30 درصد پیشرفت فیزیکی در سال 90 متوقف شده بود، در سال 94 با رفع تحریم‌ها فاینانس آزاد شد و در حال حاضر به پیشرفت فیزیکی 53 درصدی رسیده است که پیش‌‎بینی می‌شود سال آینده به بهره‌برداری برسید.
وی به سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در استان نیز اشاره کرد و افزود: بزرگترین طرح بازیافت کشور با سرمایه‌گذاری بیش از دو میلیارد دلار در بروجن کلنگ‌زنی می‌شود و همچنین پروژه آهک هیدراته دزک نیز با سرمایه‌گذاری 300 میلیون یورو تا سه سال اینده به بهره‌برداری خواهد رسید.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به وجود 88 معدن در سطح است، تصریح کرد: در دولت یازدهم 84 میلیون تن مواد معدنی شناسایی و تمامی سطح استان تحت  پوشش اکتشاف مواد معدنی قرار داده شده است.
وی از رشد 9 برابری اعتبارات طرح‌های عمرانی چهارمحال و بختیاری در دولت یازدهم خبر داد و گفت: میزان اعتبارات از 500 میلیون ریال در سال 92 به 4950 میلیون ریال افزایش یافت.
امامی در ادامه گفت: 35 هزار واحد صنفی در استان وجود دارد که 31 هزار واحد آن پروانه کسب داشته و فعال هستند.
وی از انجام 262 هزار و 586 بازرسی از اصناف استان از ابتدای دولت یازدهم تا کنون خبر داد و گفت: 11 هزار و 963 پرونده تخلف به ارزش 145 میلیارد ریال تشکیل شده است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان در پایان با اشاره به مشکلات کارگران کارخانه برفاب، اظهار کرد: 300 نفر از کارگران این کارخانه اخراج شده بودند که مقرر شد 100 نفر از کارگران مجددا مشغول به کار شده و 200 نفر دیگر بنابه درخواست خود کارگران بیمه بیکاری دریافت کنند.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ تیر ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 96041306690
  • خبرنگار :