به گزارش ایسنا، محمد قوسی، با بیان اینکه بالاترین کارکرد مراکز نیکوکاری، همبستگی اجتماعی بین قشرهای مختلف مردم است، اظهار کرد: مردم نیکوکار استان سمنان، 48 میلیارد ریال از طریق مراکز نیکوکاری در یک سال گذشته کمک کرده اند که این میزان، نسبت به مدت مشابه سال قبل آن، 28 درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه طی سه ماهه اول امسال، بیش از 10 میلیارد ریال کمک نقدی مردم خیراندیش در مراکز نیکوکاری جمع آوری شده و در دسترس نیازمندان قرار گرفته است، افزود: این مبالغ جمع آوری شده نسبت مدت مشابه سال گذشته، چهار درصد رشد داشته است.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان سمنان با اشاره به فعالیت 31 مرکز نیکوکاری در سطح مسجدهای استان، استفاده از امکانات و منابع محلی، ترویج و تبلیغ سنت های حسنه اسلامی و جذب کمک های مردمی، تسهیل در ارائه خدمات به خانواده های تحت حمایت و نیازمندان و همچنین ارتباط با خیران و نیکوکاران به منظور جذب مساعدت هایشان و توزیع در همان محل را از فعالیت های مراکز نیکوکاری برشمرد.
وی با بیان اینکه همشهریان استان سمنان بیش از 39 میلیارد ریال در سال 95 صدقه داده اند، گفت: هر شهروند استان سمنان به طور میانگین روزانه 15 تومان و ماهیانه 467 تومان صدقه در سال 95 پرداخت کرده است.
محمد قوسی با اشاره به برنامه های نوین کمک به نیازمندان، افزود: خیران و نیکوکاران می توانند صدقات و وجوه مربوط به امور مختلف نیکوکاری را با شماره گیری سامانه آنی پرداخت نیکوکاری از طریق #023*8877*، شماره حساب 0102318463009 و یا شماره کارت بانکی 6037691990176984 نزد بانک صادرات پرداخت کنند.
وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد یک نهاد مردمی است، خاطرنشان کرد: افزایش مشارکت و حضور مردم در فعالیتهای کمیته امداد موجب کارآمدی و اثربخشی بیشتر خدمات این نهاد و توانمندکردن محرومان و اقشار آسیب پذیر میشود.
انتهای پیام