به گزارش ایسنا، علی ربیعی در حاشیه مراسم راهپیمایی روز قدس تصریح کرد: تجربه طولانی در مواجهه با اینگونه حوادث دارم. ماجرا در چند گام سامان میگیرد. اول اینکه باید گفت این افراد و اقدام آنها به هیچ عنوان خودجوش نیست و از متن طبیعی اجتماع راهپیمایان برنمیخیزد.
وی افزود: دوم اینکه تجربه به ما نشان داده است در راهپیماییهای مهم مثل بیست و دوم بهمن، روز قدس و ... مردم به رغم گرایشهای متفاوت سیاسی، بر اصل حضور تاکید دارند و گرایشهای سیاسی در چنین رویدادهایی مطرح نیست. بنابراین کنشهای سیاسی اینگونه در مراسم ملی و مذهبی بزرگ، از متن طبیعت چنین مراسمی سامان نمیگیرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: سوم اینکه جریانی سامانیافته از طرقی، محل ورود فرد مورد نظر به راهپیمایی و خروج آن را به دست میآورند. این افراد سامانیافته، به طور ثابت در آن مکان میمانند و به محض حضور فرد مورد نظر، شعارهای خود را میدهند.
ربیعی اظهار کرد: چهارم اینکه دوستان و همکاران من که شاهد این ماجرا بودهاند نقل کردهاند که عده زیادی از راهپیمایان به این افراد توجه نکردهاند و بخش دیگری هم به چنین شعارهایی واکنش نشان دادهاند. این مشاهدات، نظریه پیشگفته درباره خودجوش نبودن این اتفاق را تایید میکند.
وی افزود: متاسفانه با چنین تجربیاتی از روزهای نخست انقلاب و در جریان شعار دادن علیه شیخ محمد یزدی در مهدیه تهران تا دورههای مختلف همچون کفشپرانی به لاریجانی در قم و بسیاری از شخصیتها در دورههای مختلف مواجه بودهایم.
ربیعی در پایان گفت: دکتر روحانی خود نیز به خوبی با چنین پدیدهای آشناست و خوب میدانند که چنین اقداماتی، شان و منزلت ایشان را در پیشگاه مردم افزایش میدهد.
انتهای پیام