به گزارش ایسنا، به نقل از الرأی، برخی از سفیران کشورهای مختلف در سفارت ایران در کویت حضور یافتند و با سفیر کشورمان دیدار و حادثه تروریستی تهران را تسلیت گفتند.
در حاشیه این دیدار علیرا عنایتی، سفیر کشورمان در کویت در گفتوگو با روزنامهنگاران با بیان اینکه تروریسم آفتی فراگیر است و دین، مکان و زمان نمیشناسد گفت: از تلاشهای امیر کویت برای حل اختلافات و بحرانهای کشورهای عربی حمایت میکنیم، همانگونه که از تلاشهای وی برای حل مشکلات ایرانی ـ عربی حمایت کردیم و جمهوری اسلامی ایران از آنچه که در منطقه رخ میدهد نگران است و خواستار ایجاد امنیت در منطقه است و همچنین تنها راهحل این مشکلات گفتوگو است و قطع روابط راهحل مناسبی نیست.
وی در ادامه ضمن تسلیت حادثه تروریستی به جمهوری اسلامی ایران و آرزوی شفای عاجل برای مصدومان گفت: این حادثه بزدلانه به کشته شدن 17 نفر و زخمی شدن حدوداً 60 نفر منجر شد و همانگونه که در کشورهای دیگر اتفاق افتاد در ایران نیز اتفاق افتاد و ما امیدواریم که دیگر این حوادث در هیچ جای جهان اتفاق نیفتند.
عنایتی افزود: جمهوری اسلامی ایران در طول چهار دهه اخیر به دور از حملات تروریستی نبود و ما بارها گفتیم که تروریسم دین، مکان، زمان و یا سرزمین نمیشناسد و قربانیاش را انتخاب نمیکند بلکه همه را فرا میگیرد و مبارزه با تروریسم نیز باید فراگیر باشد و همه کشورها باید به صورت خستگیناپذیر با تروریستها مبارزه کنند و مبارزه با تروریسم نباید تنها عملیات نظامی و میدانی باشد بلکه باید با تفکرات تروریسم نیز مبارزه کرد و منابع مالی آن را خشکاند و همانگونه که تروریسم بدون مرز است مبارزه با آن نیز باید بدون مرز باشد.
سفیر ایران در کویت در پاسخ به این سوال که با وجود تدابیر امنیتی زیاد در حرم مطهر امام خمینی (ره) چگونه تروریستها در آنجا وارد شدند، گفت: هیچ شکی وجود ندارد که تروریستها نتوانستند وارد حرم مطهر بشوند و عملیات خارج از حرم اتفاق افتاد و جمهوری اسلامی ایران پس از این حملات تدابیر امنیتی را گسترش داد.
وی در پاسخ به این سوال که با وجود اینکه خود ایران قربانی تروریسم شده است اما آن را به حمایت از تروریستها متهم میکنند، گفت: این اتهامات دروغین است زیرا تروریسم از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، ایران را مورد هدف قرار داد و رییس جمهور، رئیس مجلس و رئیس هیأت وزیرا را به شهادت رساند و علاوه بر آن در یک انفجار تروریستی 100 نفر به شهادت رسیدند و تعداد قربانیان تروریسم در ایران بیش از 10 هزار نفر است، بنا بر این اتهام ایران به حامی تروریسم کار زشت و ناپسندی است و ایران با تمام وجود با تروریستها مبارزه میکند و از جامعه بینالمللی میخواهیم که با تفکرات تروریسم مبارزه کند و منابع مالی آن را بخشکاند.
عنایتی در پایان از تمام کسانی که حملات تروریستی تهران را محکوم و با جمهوری اسلامی ایران همدردی کردند تقدیر و تشکر کرد.
همچنین عبدالأحد امباکی، سفیر سنگال در کویت که برای تسلیت حادثه تروریستی تهران در سفارت ایران در کویت حضور یافت، گفت: من از طرف رییس جمهور و تمام ملت سنگال حملات تروریستی تهران را محکوم و این حادثه را به ملت ایران تسلیت میگویم و ما مخالف انواع عملیات تروریستی هستیم و امیدواریم که این عملیات تکرار نشود و جامعه بینالمللی باید با این آفت و حامیان آن مبارزه کند.
همچنین احمد بن صغیر، سفیر تونس در کویت در گفتوگو با روزنامهنگاران ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت ایران گفت: برای ریشه کن کردن و خشکاندن منابع تروریسم تلاشهای بینالمللی لازم است و کشور تونس نیز از این آفت رنج میبرد و با اتحاد ملت و بیداری مأموران امنیتی و ارتش توانست تروریستها را از خاک خود بیرون کند.
به گزارش ایسنا، مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره) روز چهارشنبه 17/3/96 مورد هدف حملات تروریستی قرار گرفتند و در این حادثه 17 نفر کشته و نزدیک به 50 نفر زخمی شدند.
انتهای پیام