حجتالاسلام محسن رهامی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه به همان اندازه که کشورهای اسلامی در خاورمیانه مورد تهدید تروریسم هستند، کشورهای اروپایی و آمریکا نیز با این پدیده مواجه هستند اظهار کرد: تروریسم به یک تهدید جهانی تبدیل شده است و همه کشورها را تهدید میکند.
وی در ادامه افزود:در مورد تحلیل اتفاق تروریستی در ایران نیز باید به بعد جهانی بودن تروریسم توجه کنیم و این موضوع را به یک قومیت ، مذهب یا نژاد ربط ندهیم. همانگونه که وقتی یک عضو داعش در اروپا اقدام تروریستی انجام میدهد ، آن کشور اسلامی که این فرد تبعه آن است تقصیری ندارد.
این عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها خاطر نشان کرد: با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری وحدت و انسجام ملی در کشور ما محقق شد و بیش از 40 میلیون نفر برای دفاع از تمامیت ارضی ، نظام و قانون اساسی پای صندوق های رای آمدند . بنابراین چه بسا افرادی در پشت پرده با طراحی این اقدامات تروریستی به دنبال برهم زدن این وحدت و انسجام ملی هستند.
رهامی تاکید کرد: ما نباید تروریست ها را به یک قومیت خاص نسبت دهیم، در انتخابات گذشته در استان های کردستان و سیستان و بلوچستان شاهد بالاترین درصد مشارکت در انتخابات بودهایم، بنابراین مطرح کردن این مسائل و نسبت دادن تروریست ها به قومیت یا مذهب خاص موجب ایجاد اختلاف شده و همگامی با طراحان اقدامات تروریستی است.
این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به اقدام تروریستی در حرم امام (ره) و مجلس شورای اسلامی گفت: حرم امام (ره) نماد مذهب و مجلس نماد مردم سالاری نظام ما است که مورد هدف تروریست ها قرار گرفت. در مجلس نمایندگان مناطق کردنشین،ترک نشین ،بلوچ و فارس و سایر قومیتها حضور دارند و تمام این نمایندگان هدف تروریست ها بودند.
وی ادامه داد: این اتفاقات باید منجر به افزایش وحدت ملی کشور شود. از سویی باید نیروهای اطلاعاتی، نظامی، انتظامی و قضایی . نقاط کور و حفره های امنیتی را رصد کرده و از اقدامات تروریستی پیشگیری کنند که البته این کار هم انجام شده و در سالهای گذشته توطئه های بسیاری از سوی تروریست ها خنثی شده است. از سوی دیگر مردم هم باید با وحدت و انسجام و در کنار یکدیگر با تروریست ها مقابله کرده تا دیگر شاهد تکرار چنین حوادثی نباشیم.
رهامی با بیان اینکه تروریست ها امنیت و آرامش کشور را هدف قرار دادند ، خاطر نشان کرد: همه باید در کنار هم با تروریست مقابله کنند. نباید به اختلافات دامن بزنیم و مسئله تروریست را به قومیت و یا مذهب خاصی نسبت بدهیم.
این فعال سیاسی در پایان با بیان اینکه برای مقابله با تروریسم علاوه بر اقدامات نظامی ، انتظامی و اطلاعاتی باید دنبال اقدامات سیاسی باشیم گفت: تروریست ریشه های سیاسی ، اقتصادی و ایدئولوژیکی دارد . همان اندازه که اقدامات امنیتی و انتظامی مهم است. اقدامات سیاسی هم برای خشکاندن ریشه های سیاسی تروریسم اهمیت دارد. بنابراین در راه مقابله با تروریسم نباید دنبال تضعیف نیروهای نظامی ، انتظامی یا سیاسی باشیم.
انتهای پیام