به گزارش ایسنا، جانمایی نامناسب در توپوگرافی سخت کوههای شمال شرق تهران در اواخر سال ۱۳۹۱ برای احداث شهر جدید پردیس و نبود زیرساختهای تامین آب شرب نگرانیهایی را برای این شهر که از ابتدا قرار بود جمعیتی حدود ۱۸۰ هزار نفر را در خود جای دهد ایجاد کرد. بعد از اینکه دولت قبل با احداث سایتهای مسکن مهر افق جمعیتی پردیس را به حدود ۵۳۰ هزار نفر افزایش داد این حساسیت بیشتر هم شد. اما حالا با توجه به اقدامات صورت گرفته در هر نقطهای از مسکن مهر پردیس تقاضای آب وجود داشته باشد، ظرف ۴۸ ساعت فراهم میشود که به گفته مدیرعامل آبفای استان تهران، این مسئله یعنی زیرساختها در این منطقه آماده شده است.
برای شهرهای شمال شرق تهران تصفیه خانه جاجرود نیز از اواخر سال ۱۳۹۳ با بودجه ای معادل ۱۲ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که در صورت بهره برداری می تواند کمک شایانی به تامین آب پردیس انجام دهد.
از سوی دیگر ۸۵ هزار واحد مسکن مهر پردیس در حال تکمیل است. دولت تدبیر و امید تاکنون ۱۵ هزار و ۵۰۰ واحد را افتتاح کرده و مابقی واحدها عمدتا در مرحله نازک کاری قرار دارد که در صورت تکمیل نهایی واحدها قبل از اتمام پروژههای آبی، بحث آب شرب میتواند چالش برانگیز باشد.
هم اکنون افزایش وام از ۳۰ به ۴۰ میلیون تومان کمک شایانی به پیشرفت پروژهها کرده است. با اینکه در برخی فازها کم کاری پیمانکاران، صدای مدیرعامل شرکت عمران پردیس را درآورده و پرداخت تسهیلات بانکی نیز در نقاطی به همین دلیل دچار وقفه هایی شده است، تلاش شبانه روزی در اغلب فازهای پردیس ادامه دارد تا دولت بتواند حداکثر تا اواخر امسال ربان مسکن مهر پردیس را قیچی کند.
سعید غفوری - مدیرعامل شرکت عمران پردیس - در این خصوص به ایسنا گفت: بنده شخصاً به هیچ وجه از سرعت اجرایی کنونی برخی از سازندگان راضی نیستم، واقعاً انصاف نیست بعد از حدود پنج سال که از ساخت مساکن مهر پردیس میگذرد و متقاضیان با صبوری منتظر تحویل واحدهایشان هستند و در شرایطی که منابع مالی بانکی جهت تکمیل ساخت واحد ها موجود است برخی از سازندگان فصل کاری مناسب را اینگونه از دست دهند و به دنبال بهانه جویی باشند قطعاً با فعالسازی جدی گارگاهها و راهاندازی شیفت های شب میتوان بخشی از عقب ماندگی موجود را جبران کرده و سال ۱۳۹۶ را، سال اتمام بخش عمده ای از پروژه مسکن مهر پردیس نامید.
اما شنیده ها حاکی از آن است که به زودی در فازهای ۸ و ۵ شاهد افتتاحیههایی خواهیم بود. از زمان تزریق متمم ۱۰ میلیون تومانی طی سه ماه گذشته سازندگان خصوصاً در فاز ۸ تلاشهایی داشتهاند که کارهایشان را تقریباً تمام کرده یا نزدیک به اتمام هستند. شرکت عمران هم از محل تسهیلات و آورده متقاضی شارژ مالی شدهاند و مابقی کارکرد آنها پس از تحویل واحدها به متقاضیان از محل آورده متقاضیان به سازندگان پرداخت خواهد شد.
دولت در ماههای اخیر ۸۰۰ میلیارد تومان از اسناد خزانه در اختیار وزارت نیرو قرار داد. ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای تکمیل و آمادهسازی خدمات زیربنایی و روبنایی در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت که از این رقم ۱۳۰ میلیارد تومان به پردیس اختصاص یافت.
انتهای پیام