بهشتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه فصل برداشت گندم در این استان آغاز شده است، افزود: خراسان شمالی برای برداشت محصولات گندم به اندازه کافی دارای ادوات کشاورزی نیست به همین علت از ادوات کشاورزی سایر استان ها استفاده می کند. علاوه بر آن در این استان 130 کمباین نیز وجود دارد که از این کمباین ها نیز برای برداشت گندم استفاده می شود.
بهشتی اظهار کرد: از سوی دیگر 300 دستگاه دروگر داخل استانی نیز برای برداشت محصول گندم کشاورزان استان نیز به کار گرفته خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که گندم کاران این استان نسبت به ریزش گندم توسط کمباین ها گلایه مند هستند، تصریح کرد: میزان ریزش گندم در این استان پنج درصد است این درحالیست که میانگین کشوری حدود هشت درصد است بنابراین میزان ریزش گندم در این استان از متوسط کشوری پایین تر است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در زمان بکارگیری کمباین ها معاینات فنی از آن ها انجام می شود، تاکید کرد: کمباینی در هنگام برداشت گندم مورد استفاده قرار می گیرد که شرایط برداشت را داشته باشد. از سوی دیگر کشاورزان می توانند از تجربیات خود استفاده کنند و کمباینی را به کار گیرند که موجب ریزش کمتر گندم شود.
انتهای پیام