به گزارش ایسنا منطقه لرستان، بنا به گفته مسئولان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، عضویت خبرنگاران خبرگزاریها در خانه مطبوعات منوط بر تأییدیه مدیرمسئول است که در نوع خودش جالب بوده و قبلاً این کار توسط مسئول مطبوعات ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها انجام میشد.
تاییدیه مدیران مسئول خبرگزاریها در حالی لحاظ شده که قبلاً در سایت «سمان» نیازی به این کار نبود و تأیید خبرنگاران خبرگزاریها مستقیم توسط وزارت ارشاد از طریق نامهنگاری به مدیران عامل رسانههای برخط انجام میشد و این فرآیند در تسریع ساماندهی خبرنگاران بسیار مثمر ثمر بود.
نکته قابل تأمل در روند ثبت نام و تأیید خبرنگاران خبرگزاریها برای ثبت نام در خانه مطبوعات این است که تنها در لرستان این مشکل (عدم تایید خبرگزاریها) وجود داشته و در سایر استانها نمایندگان خبرگزاریها در انتخابات حضور داشتهاند.
نکته جالب این انتخابات معرفی خبرنگاری از نشریات به عنوان نماینده خبرگزاریهاست که قابل تأمل و به نوعی توهین به جایگاه خبرگزاریهاست.
گویا این اتفاق و تأیید نشدن خبرگزاریها چندان هم برای مسئولان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز بد نبوده که حتی از پاسخگویی به چرایی این اتفاق طفره میروند و موضوع را کاملاً عادی جلوه میدهند و نمیخواهند قبول کنند که این خانه نام خبرگزاریها را هم یدک میکشد.
این بیبرنامگی مسئولان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان چندان برای خبرگزاریها تازگی ندارد و یادمان نرفته که همین آقایان باعث شدند اعضای خانه مطبوعات قبلی از عملکرد و دخالتهای آنان به ستوه آمده و آن حواشی (برگزار نشدن انتخابات خانه مطبوعات) را به وجود بیاورند و الان نیز همین مسئولان با تأیید نکردن خبرگزاریها نمره منفی دیگری در کارنامه خودشان به ثبت رساندند.
بنابر اعلام هیأت مدیره کنونی، بیش از ۲۰۰ نفر عضو خانه مطبوعات لرستان هستند اما فقط ۹۵ نفر از این تعداد برای انتخابات تایید شده که جای تامل دارد. در چهارمین دوره انتخابات خانه مطبوعات لرستان فقط ۸۸ نفر شرکت کرده و مشارکت نسبت به ادوار گذشته پایینتر بوده که مهمترین عامل مشارکت پایین تأیید نکردن خبرنگاران خبرگزاریهاست.
خبرگزاریهای لرستان این انتخابات را فاقد وجاهت قانونی دانسته و بر رسیدگی مسئولان وزارت ارشاد و پاسخگویی صریح و بدون شائبه تأکید دارند.
انتهای پیام