به گزارش ایسنا، محمدرضا باهنر صبح امروز در نشست خبری خود که در محل دفتر مرکزی جامعه اسلامی مهندسین برگزار شد، گفت: فکر میکنم رییس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت تا خرداد ماه تعیین تکلیف شوند.
وی با اشاره به استعفای علی اکبر ناطق نوری از ریاست دفتر بازرسی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: تا آنجایی که من اطلاع دارم ایشان 28 سال در این سمت بودند، و نمیخواهم قیاس کنم اما همین تعجب در زمانی که من هم در مجلس دهم ثبت نام نکردم وجود داشت و ایشان شاید خواستند تحولی صورت بگیرد.
باهنر یادآور شد: تا جایی که من اطلاع دارم ایشان خود را سرباز نظام و انقلاب میداند و بارها شنیده ام که تبعیتشان از رهبری تاحدی است که اگر امر کنند آقای ناطق رئیس عقیدتی و سیاسی میرجاوه شود ایشان بدون درنگ این کار خواهد کرد و فکر می کنم ایشان خواسته زمینه کار برای جوانان فراهم شود.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات 29 اردیبهشت، گفت: سیاست های راهبردی نظام و تمهیدات آن باعث شد بسیاری از رسانه های متخاصم و هنجارشکن نیز مردم را به حضور پای صندوق رای توصهیه کنند و دیگر توصیه هایشان کارساز نباشد. رهبری نیز بارها حضور پای صندوقهای رای را بالاترین قدرت نرم جمهوری اسلامی دانستند.
باهنر یادآور شد: رکورد 73 درصدی حضور مردم پای صندوق رای رکوردی بسیار خوب و افتخارآمیز است وقطعا برنده اصلی انتخابات مردم هستند .
وی با بیان اینکه اقتدار و توانمندی نظام چه در قدرت نرم و چه در قدرت سخت روز به وز افزایش پیدامی کند تصریح کرد: طرفین این انتخابات هریک از عوامل دعوت مردم پای صندق و رای بودند که برنامه ها و مطالب خود را در دوران تبلیغات مطرح کردند که البته برخی از این گفت و شنودها مستدل نبود وبر خی خبرها نیز تهمت بود. اما شاید این لازمه و یکی از نقاط ضعف دموکراسی است که باید تلاش کنیم این موضوع کمتر و صحبتها مستدل تر شود.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین همچنین بیان کرد: از حالا به بعد رقابتها باید به رفاقت تبدیل شود که ما هم به نوبه خود به رئیسجمهور منتخب تبریک می گوییم و اکنون باید باور کنیم این تیم که روی کار آمده تیم ملی است و اکنون باید با کشورهای خارجی رقابت کند و رقبا هم باید تلاش کنند این تیم در مسابقات جهانی موفق شود.
باهنر در ادامه گفت: به طور نسبی آرا 40 درصد و 60 درصد بود و آن 40 درصد نیز باید بدانند که باید دولت را در وصول اهدافی که به نفع نظام است یاری کنند و باید به کمک پشتیبانی و رصد این دولت بپردازند، نقد هم باید کمکی باشد نه اینکه خدایی ناکرده بخواهند بگویند که دولت ناکارآمد است. نقد باید عادلانه و عالمانه باشد چراکه در همین انتخابات نیز دیدیم که همه کاندیداها معتقد بودند درباره وجود مسائلی همچون رکود اشتغال، رفاه مردم، مسکن، مسائل زیست محیطی، بحران آب و ... مشکل و جود دارد. در این رابطه وحدت نظر است.
وی خاطر نشان کرد: انشاءالله دولت دوازدهم با کابینه جوانتر این مسائل را حل کند. من اوایل دولت یازدهم نیز به آقای روحانی گفتم که بیایید و یک سنت حسنه ای برقرار کنید که وزرا و مسئولین، مسئولین قبلی خود را در جلساتی ماهیانه یا فصلی دعوت کرده و با آنها مشورت کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه روسای جمهور در کشور ما دو دورهای هستند، افزود: برخی در این میان تصور میکردند که در دور دوم رقابت کردن کار درستی نیست. اما اگر این رقابت نباشد شاهد آن حضور مردم نخواهیم بود که این رکورد 73 درصدی رقم بخورد.
باهنر تصریح کرد: اصولگرایان موفق شدند یا نشدند، قدم، قدم مثبتی بود که توانستند بردارند و به وحدت برسند و 40 درصد آرا را کسب کنند. که اینگونه می توانند با نقد مشوقانه و عادلانه برای حل مشکلات مردم به دولت کمک کنند. اکنون زمان اثبات ناکارآمدی نیست و همه باید تلاش کنند تا دولت موفق شود. البته لازم است دولت دوازدهم جوانتر و شادابتر باشد در حالیکه دولت یازدهم نیروهای کارآمد زیاد داشت اما باید با شجاعت حرکت بیشتر شود.
وی در پاسخ به ایسنا در خصوص شکست پیاپی اصولگرایان از انتخابات 92 تاکنون، گفت: به طور کلی اعضای یک جناح نمی توانند کشور را اداره کنند و نباید این طور باشد که هر نیرویی روی کار آمدسایر نیروها را جارو کند که این کار توسط جناح ما هم به اشتباه انجام می شود.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد : مقامهای سیاسی در کشور حدود 200 نفر می شوند که سایرین می توانند به عنوان کارشناس و تکنوکرات فعالیت داشته باشند. بنابراین مردم می توانند از خدمات نیمی از مدیران سیاسی دیگر نیز بهرهمند شوند.
باهنر یادآور شد: 40 درصد رای اصولگرایان رای خوبی است و این یک روال تاریخی است که همیشه وجود دارد، در مجلس نیز چند دوره اصلاح طلبان روی کار آمدند و چند دوره نیز اصولگرایان و توصیه به برندگان و بازندگان( که البته این تلقی درستی نیست)، این است که نباید فکر کنند تا ابد سرکار هستند و بازندگان نیز نباید فکر کنند که به آخر رسیدهاند.
این فعال سیاسی اصولگرا در مورد این که مجموع آرا این طیف سیاسی از انتخابات سال 92 تا این انتخابات ثابت مانده درحالیکه 4 میلیون به واجدین شرایط اضافه شده است، گفت: متاسفانه ما در کشور چند حزب قدرتمند، با ثبات، فراگیر و دارای چارچوب نداریم و همیشه جریانها باهم رقابت می کنند که این موضوع به شدت شناور است و ریزش ها و رویشهایی دارد.
وی افزود: هشت سال دولت نهم و دهم آمد و خدماتی انجام داد که در دو سال آخر آقای دولت دهم، تورم افزایش پیدا کرد و رشد اقتصادی به شدت منفی شد که تا انتخابات سال 92 آثار آن برای مردم محسوس نبود، کار که جلو رفت مشخص شد که دولت یازدهم چه شرایطی را تحویل گرفته که وضعیت مطلوبی هم نبود. نهایتا در انتخابات 96 عملکرد دو سال آخر دولت دهم بر سر کاندیداهای اصولگرا آوار شد.
باهنر تصریح کرد: با همه این مسائل اغراقهایی در مناظرات انجام گرفت و هر دو طرف به یکدیگر اتهاماتی زدند که مستند نبود و شاید خوب است از دور آینده همه کاندیداها یک دستگاه دروغسنج به خود وصل کنند. البته خوب است صحت و سقم این مسائل در یک مرکز مورد بررسی قرار گیرد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره عملکرد جبهه مردمی نیروهای انقلاب و تاکید این جبهه بر در خطر بودن انقلاب اسلامی در این دوره از انتخابات، گفت: در انتخابات برخی حرفها بیش از حد زیاد می شود که گریزی از آن نیست و به طور کلی نباید کفر مطلق و حق مطلق در نظر گرفته شود چرا که تمام افرادی که توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت می شوند یعنی حداقل شرایط لازم را دارند و نمی توان گفت که صالح نیستند و نمی توانند رئیسجمهور شوند.
وی همچنین درپاسخ به پرسشی مبنی بر دلیل جذب بسیاری از نیروهای اصولگرا همچون آیت الله هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی به جریان اصلاح طلب و اعتدال اظهار کرد: بحثها در علوم انسانی شناور است و نمی توان تعریف مفاهیم را اینطور بیان کرد. بسیاری از اصلاح طلبان در همین مملکت می گفتند که سپاه، شورای نگهبان، ناجا و ... نباید باشد اما امروز چارچوب نظام را پذیرفتهاند و به آن رسمیت می دهند و این تغییر مشی حتی به طوری است که به همه می گویند به پای صندوق رای روید و هرچه از آن درآمد به آن تمکین کنید. در حالی که روزی می گفتند صندوقها را آتش بزنید. این نشانه اصلاح افکار است.
باهنر خاطر نشان کرد: اصلاح طلب و اصولگرا دیگر اصلاح طلب و اصولگرای سال 78 نیست. دو جریان تفکر هستند که دو مشی دارند و هر دو باید در چارچوب مشی جمهوری اسلامی حرکت کنند، بنابراین می توان گفت که رویش ها وریزش ها دوطرفه بوده است.
انتهای پیام