دکتر محمدحسین امید در گفتوگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: من فکر میکنم بزرگترین مشکل جامعه ما در حوزه علم این است که هنوز برنامههای سوم، چهارم و پنجم توسعه در خصوص افزایش سهم تحقیقات از جیدیپی (تولید ناخالص ملی) افزایش نیافته است. انتظار این است که دولت آینده توجه ویژهای در این زمینه داشته باشد چراکه براساس این برنامهها باید حدود دو درصد از سهم تولید ناخالص ملی به پژوهش اختصاص یابد.
وی در ادامه تصریح کرد: به دلیل اینکه در برنامه چهارم سهم سه درصدی پژوهش از تولید ناخالص ملی اختصاص پیدا نکرد میزان آن در برنامه پنجم به دو درصد رسید اما متاسفانه این میزان نیز محقق نشد امیدواریم در برنامهریزی بودجه سال 97 پژوهش سهم قابل توجهی از تولید ناخالص ملی داشته باشد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی در پایان میزان مراودات علمی دانشگاهها با مراکز علمی و دانشگاهی خارج از کشور در دولت یازدهم را بسیار موفق ارزیابی کرد و گفت: با توافق برجام بسیاری از محدودیتها و موانع در رفتوآمدهای علمی دانشگاهیان با مراکز معتبر خارجی از بین رفت. امیدواریم روند فعلی گسترش مراودات علمی با جهان در دولت آینده نیز ادامه پیدا کند.
انتهای پیام