محمدرضا پوینده، رئیس صندوق احیا و بهرهبرداری از آثار تاریخی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، گفت: هرکس در هر شهر، جامعه و کشوری که زندگی میکند حتما باید نسبت به وضعیتی که در محل زندگیاش وجود دارد، حساسیت لازم را داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه اگر مردم در انتخابات مشارکت نکنند، طبیعی است سیاسیون و افراد اجرایی نمیتوانند فهم درستی از اندیشهی اکثریت مردم و مسائلی که جزو درخواستهایشان است داشته باشند، افزود: بنابراین ضروری است که هرکس در هر شرایطی برای رای دادن پای صندوقهای رای حضور پیدا کند.
او از جمله راههای ترغیب مردم برای این مشارکت مدنی را برداشتن قدمهای درست توسط رسانههای مرجع، گروهها و افراد در این زمینه دانست و ادامه داد: کسی که نمیخواهد در انتخابات شرکت کند طبیعی است که آینده کشور برایش اهمیتی ندارد، آنها نیز حتما اندیشه و درخواستی دارند اما به دلیل حضور نیافتن در انتخابات به راحتی میتوانند موقعیت خود را از دست بدهند.
رئیس صندوق احیا با تأکید بر لزوم فعال بودن جامعه در انتخابات گفت: در شرایطی که مردم برای رأی دادن حاضر نشوند، ممکن است دولت فعال شده و جامعه منفعل شود. با این اقدام سیاستمداران فکر میکنند راه و روششان درست است در صورتی که خواستهی جامعه چیز دیگری است.
او گفت: همان طور که بسیاری از بزرگان در این چند روز گفتهاند در کشور ما احزاب وجود ندارد، بنابراین هر کس میتواند شعار دهد و شعارها بدون پشتوانه اعلام میشوند، مواردی که بعضا غیرقابل جبران هستند.
«پوینده» شعارهای انتخاباتی مانند یارانهها یا پمپاژ کردن پول را از جمله وعدههایی دانست که دولت برای آنها باید ماهیانه ۱۰ هزار میلیارد تومان پول پرداخت کند و ادامه داد: اگر از دل اعضا، کاندیداهایی با برنامههای خوب بالا بیایند و برنامه خوبی را تدوین کنند، بهترین شرایط برای کشور به وجود میآید.
وی افزود: کسی که مدعی است یک کشور ۸۰ میلیونی را میتواند مدیریت کند، دستکم باید در فضای تبلیغات نیز کار خود را به خوبی انجام داده و برنامههایش را ارائه کند و مانیفیست اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و تأمین اجتماعی در حوزه رفاه اجتماعی و مسائلی که برای مردم و زندگی آنهاست را به صورت شفاف تدوین کند.
او معتقد است: فقط یکی از شش نامزد انتخابات ریاست جمهوری این اصل را رعایت کرده و تا امروز براساس آن جلو رفته است.
انتهای پیام