دکتر بابک مختاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از مهمترین اقداماتی که در دولت فعلی انجام شد، آماده و اجرایی کردن زیرساختهای قانونی برای حمایت از اقتصاد دانشبنیان بود که در این راستا سه هزار شرکت دانشبنیان از سال 92 به بعد شکل گرفت و شرکتهایی که از قبل شکل گرفته بودند، شرایط استفاده از تسهیلات دانشبنیان را پیدا کردند.
وی با بیان اینکه اقتصاد دانشبنیان اصلیترین رکن اقتصاد مقاومتی است و میتواند آینده کشور را تا حدود زیادی از نظر اقتصادی تضمین کند، گفت: کشور ما از نظر تعداد فارغالتحصیلان دانشگاهی و پیشرفتهای علمی و فناورانه در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان ادامه داد: همافزایی بین قوانین و اجرایی شدن آن و وجود فارغالتحصیلان دانشگاهی متخصص میتواند یک نقطه عزیمت بسیار خوب برای اقتصاد دانشبنیان کشور باشد که با زیرساختهای فراهمشده در دولت کنونی انتظار میرود در سالهای آینده شاهد یک جهش در حوزه اقتصاد مبتنی بر فناوری و دانش و نوآوری باشیم.
مختاری افزود: این امر مشروط بر آن است که دولت آینده برنامههای دولت فعلی در حوزه دانشبنیان را قبول داشته باشد و با رفع نواقص اجرایی موجود کمک کند که این برنامهها به نحوی بهتر و اثربخشتر به مرحله اجرا درآید و همچنین در اجرای نقشه جامع علمی کشور و سیاستهای مقام معظم رهبری در حوزه علم و فناوری و اقتصاد مقاومتی بهتر کار کند.
وی تصریح کرد: در این صورت امید داریم با پیریزی بسیار مناسبی که دولت یازدهم در این حوزه انجام داده است، شاهد شکوفایی بیشتر اقتصاد دانشبنیان، اقتصاد مقاومتی و در نهایت اقتصاد کشور باشیم.
وی با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری خارجی گفت: اگرمیخواهیم در منطقه به رتبه هدفگذاریشده برسیم و در دنیا الگو و الهامبخش باشیم، لازم است که بتوانیم در محرکهای اصلی اقتصاد در دنیا یعنی نوآوری، جذب سرمایهگذار خارجی و جذب گردشگر، برنامههای مدونی داشته باشیم و نوآوری را در همه عرصهها از کشاورزی و صنعت تا گردشگری و فرهنگ بهکار بگیریم.
مختاری خاطرنشان کرد: وجود حدود 3.5 میلیون فارغالتحصیل دانشگاهی یک فرصت بسیار بزرگ برای کشور است تا بتوانیم جهش لازم را در راستای شکوفایی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داشته باشیم.
انتهای پیام