به گزارش ایسنا، سعید جلیلی در سومین همایش حامیان ابراهیم رئیسی در بندرعباس، با بیان اینکه تفکر انقلابی نشان میدهد که میتواند در عرصههای مختلف موفق شود، افزود: امروز در صحنه انتخابات بر همه نامزدها لازم است که با نگاه ملی و توان داخلی از حقوق و منافع ملی دفاع کنند و در برابر دشمن نقاط قوت ملت را به رخ بکشند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از جنبههای قابلتوجه انتخابات این است که به مردم این فرصت داده میشوند تا بفهمند چه کسی میتواند به نیازها و مشکلات اصلی آنها پاسخ و راهکار معتبر ارائه کند.
جلیلی به شعارهای مطرحشده در انتخابات گذشته ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: عمدهترین سؤال و مشکل مردم در سال ٩٢ مسائل و موضوعات اقتصادی مانند اشتغال و رونق اقتصادی بود که یکی از پاسخهای ارائهشده در آن ایام برای حل مشکلات مردم، راهکار گفتوگو با غرب بود.
وی اولویت فوری کشور را ایجاد اشتغال و رونق تولید ملی دانست و عنوان کرد: اگر صحبت از اشتغال و تولید ملی میشود، یک رکن تولید ملی در یافتن بازارهای خارجی است چنانچه اگر دولتی نتواند در تعامل با همسایگانی چون عراق و افغانستان، از فرصتهای اقتصادی استفاده لازم را ببرد، دیگران گوی سبقت را از او ببرند.
جلیلی با اشاره به شرایط حساس بینالمللی، خطاب به نامزدهای حاضر در عرصه انتخابات تصریح کرد: امروز در صحنه انتخابات بر همه نامزدها لازم است که با نگاه ملی و توان داخلی از حقوق و منافع ملی دفاع کنند و در برابر دشمن نقاط قوت ملت را به رخ بکشند.
وی با بیان اینکه تا زمانی که انقلاب هست، تفکر انقلابی وجود دارد، تصریح کرد: بر اساس تفکر انقلابی باید صحنه انتخابات را صحنهای برای چالشهای عقلانی طراحی کرد نه صحنهای برای اغوا و فریب.
جلیلی ادامه داد: تفکر انقلابی میگوید تصمیم جدید مردم نه بر مبنای ترس از تهدیدهای موهوم در آینده بلکه باید بر اساس درس گرفتهشده از چهار سال گذشته باشد.
وی با بیان اینکه تفکر انقلابی تنها به شور انقلابی محدود نمیشود، اظهار کرد: تفکر انقلابی باشعور انقلابی خود، انتخابات را صحنهای برای استدلال میداند لذا چنانچه اگر مردم ما میخواهند تصمیمی در انتخابات بگیرند نه بر مبنای تهدیدات موهوم بلکه بر مبنای ارزیابی اقدامات این چهار سال تصمیم بگیرند.
جلیلی درباره حمایت از ابراهیم رئیسی نیز بیان کرد: از وی به عنوان نامزد اصلح دفاع میکنیم چرا که میخواهیم تفکر انقلابی که سبب ایجاد موفقیتها در کشور میشود، شکل بگیرد و مشکلات کشور و مردم حل شود.
وی با اشاره به اینکه امروز فرصت بسیار مناسبی است تا با نگاه به چهار سال گذشته، برای آینده تصمیم بگیریم چرا که صحنه انتخابات طریقت و موضوعیت دارد، اضافه کرد: مجریان کشور امروز باید بگویند بعد از چهار سال، سرمایههای کشور به چه سرنوشتی دچار شدهاند.
جلیلی اظهار کرد: دولت اکنون باید پاسخ دهد چرا نقدینگی از سال ۹۲ تاکنون از ۴۶۰ هزار میلیارد به ۱۲۰۰ هزار میلیارد رسیده است و این تفاوت نقدینگی امروز کجاست.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که مدعی آوردن رفاه برای مردم بودند امروز باید بگویند در حوزههای مختلفی مانند صنعت، کشاورزی، مسکن و … چه ارمغانی برای مردم آوردهاند.
جلیلی افزود: حل مشکلات کشور بیشتر از وعده دادن به تلاش، کوشش و مجاهدت و مهمتر اینها راهبرد صحیح نیاز دارد.
وی تصریح کرد: اینکه عدهای میگویند مسکن مهر طرح نامناسبی است باید در عوض برای تقاضاهای کشور از جمله مسکن ۸۰۰ هزار زوجی که در سال ازدواج می کنند راهکار جایگزین داشته باشند . مسئولان در موضوع مسکن باید پاسخ دهند در این چهار سال چقدر از ظرفیت این حوزه در ایجاد اشتغال استفادهشده است.
جلیلی اظهار کرد: اگر ما مدعی هستیم که کشور ما دارای منابع غنی، معادن بزرگ، ظرفیتهای بزرگ کشاورزی، شرایط مناسب جغرافیائی و ترانزیتی و همچنین نیروی انسانی لازم و جوان است که برای پیشرفت هر کشوری کفایت میکند پس چرا با شرایط مطلوب فاصلهداریم.
وی افزود: کشور ما دارای نیروهای مؤمن، انقلابی، تحصیلکرده و جوانی است که قابلیتهای بسیاری را دارند اما باید پرسید چرا پس از گذشت چهار سال از دولت یازدهم هنوز شرایط مطلوب در کشور محقق نشده و به آن نرسیدهایم.
جلیلی افزود: اگر کسانی امروز با شعار امید وارد عرصه میشوند باید تکلیف خود را با ظرفیتهای موجود در کشور معلوم کنند و بگویند در این چهار سال گذشته چه کردهاند و برای چهار سال آینده چه برنامهای دارند.
وی یکی از مشکلات دولت کنونی را ناتوانی آنها در استفاده از امکانات و ظرفیتهای موجود در کشور دانست و عنوان کرد: اگرچه دولت کنونی به پروژه مسکن مهر انتقاد داشت اما متأسفانه برای پیشبرد آن کاری انجام نداده و پس از گذشته چهار سال هنوز این برنامه ناتمام مانده است.
جلیلی با بیان اینکه اگر میگوییم تولید و اشتغال مهم است برای این است که این موضوع راهحل دارد، افزود: چرا امروز ما نمیتوانیم از سرمایههای اساسی کشور را استفاده کنیم آیا به این دلیل است که افراد نمیتوانند یا اینکه این ظرفیتها در کشور وجود ندارد.
وی با تأکید بر اینکه ما نمیگوییم مسئولان کنونی نخواستند کاری انجام دهند، افزود: معتقدیم این افراد نمیتوانند موفقیتی را برای کشور در عرصههای مختلف رقم بزنند.
جلیلی در پایان با برشمردن امکانات و ظرفیتهای عظیم کشور در عرصه فضای مجازی، کشاورزی، نفت و گاز، مسکن و با تأکید بر لزوم اصلاح نظام بانکی در کشور عنوان کرد: در هریک از عرصههای ذکرشده ظرفیتهای بسیاری وجود دارد و بستر استفاده از آنها نیز آماده است و تنها نیازمند یک مدیریت صحیح است تا اجرایی شوند.
انتهای پیام