/همه بیایید/

کاظمی: مشارکت در تعیین سرنوشت سیاسی را تکلیف بدانیم

مشاور معاون حقوقی قوه قضاییه گفت: هر چند مشارکت در انتخابات در کشور ما حق است، اما باید از نظر اخلاقی این تکلیف را برای خودمان قائل باشیم که در سرنوشت سیاسی و اجرایی کشور خود مشارکت کنیم.

سیدعلی کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که در تعیین سرنوشت جامعه بسیار اهمیت دارد، مشارکت در امور جامعه است، گفت: یکی از مصادیق بارز مشارکت در جامعه این است که تعیین صاحب منصبان و مدیران جامعه از طریق انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان و ... متجلی می‌شود.

مشاور معاون حقوقی قوه قضاییه  تصریح کرد: بدیهی است برای رسیدن به اهدافی که در ذهن‌مان داریم و اینکه ایده آل ها و آرزوهای خود را محقق کنیم باید افراد در امر جامعه خود مشارکت داشته باشند. این امر مهم است تا جایی که بعضی از کشورها از امر مشارکت به تکلیف یاد می‌کنند؛ یعنی اینکه فرد مکلف است در انتخابات شرکت کند اما در کشور ما هر چند مشارکت در انتخابات حق است، اما باید از نظر اخلاقی این تکلیف را برای خودمان قائل باشیم که در سرنوشت سیاسی و اجرایی کشور مشارکت داشته باشیم.

وی با اشاره به گفته‌ایی از ارسطو، بیان کرد: او می گوید شهروندی که در جامعه خود مشارکت نمی کند، یا حیوان است یا خدا. اگر ما انسان هستیم و می خواهیم در جامعه‌ای زندگی کنیم ناگزیر از مشارکت هستیم. مگر می‌شود یک فردی در یک جامعه زندگی کند ولی نسبت به همه مسائل آن بی‌تفاوت باشد؟

کاظمی افزود: از این جهت قطعا باید همه شهروندان کشور که می‌توانند رای دهند در انتخابات شرکت کنند و به آن نامزدی که می خواهند، حالا هر کسی که هست رای بدهند و از این طریق اداره امور به دست کسی بیافتد که مورد خواست اکثریت مردم است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 96022616562
  • خبرنگار : 71571