معصومه آقاپور در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: شوراها به منزله مجلسهای قانونگذاری کوچک در شهرها و روستاها به شمار میآیند که هدف اصلی آن جلوگیری از تکروی و حاکم شدن فکر جمعی است.
وی افزود: شورا باید با انعطافپذیری در راستای حل مشکلات مردم قانونگذاری و اقدام کند.
وی با اشاره به شاخصههای انتخاب صحیح گفت: شورا از سال 71 شکل گرفت و از سال 74 نیز به طور رسمی آغاز به فعالیت کرد و با توجه به پیشرفت تکنولوژی، امروزه همهی مردم امکان دسترسی سریع به اطلاعات و رصد مدیران را به طور لحظهای دارند، به طوری که مردم با تعهد و عقلانیت کامل مشکلات جامعه را پیگیری میکنند.
آقاپور تاکید کرد: کشور ما از یک دریای طوفانی عبور کرده است و یک مدیر عالم و باهنر برای مدیریت و توسعه را میطلبد و اعضای شورا نیز باید در تخصیص منابع نهایت دقت خود را به خرج دهند تا نهایت مطلوبیت را به دست آورند.
وی تصریح کرد: مردم نیز باید در بررسیهای خود برای انتخاب فرد اصلح، همهی جوانب را در نظر گرفته و شاخصهها و عملکرد افراد را به طور بسیار دقیق بسنجند و فردی را انتخاب کنند که متعهد، باتقوا و متخصص باشد.
وی با اشاره به مشکلات شورای چهارم بیان کرد: هر فردی که در این برهه در عرصهی انتخابات ظاهر میشود، قابل تقدیر بوده و به عنوان خدمتگزار مردم تلقی میشود. اما نکتهی قابل توجه این که ارزیابی نکات مثبت امیدبخشتر از نکات منفی است و این را در نظر بگیریم که اعضای شورای چهارم تا چه میزان در رسیدن به اهداف و برنامههای خود موفق بوده و به آن نزدیک شدهاند. امید است در دورهی بعدی با افزایش نظارت بر عملکرد شوراها شاهد عملکرد بهتری از آنان باشیم.
انتهای پیام