/همه بیایید/

سرنوشت کشور به حضور مردم بستگی دارد

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: مردم باید بدانند که با حضور در پای صندوق‌های رأی می‌توانند در سرنوشت کشور خود اثرگذار باشند. هرقدر حضور مردم در پای صندوق‌های رأی باشکوه‌تر باشد، عزت ما در تمام عرصه‌ها بالاتر می‌رود.

آیت‌الله محسن اراکی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه اهمیت حضور مردم همانطور که مقام معظم رهبری بارها بر آن اشاره داشته‌اند بسیار با اهمیت و سرنوشت‌ساز است، اظهار کرد: سرنوشت ملت و کشور ما به حضور مردم در پای صندوق‌های رأی بستگی دارد. هر چه مردم حضور باشکوه‌تری داشته باشند هیبت و قدرت ما هم در جهان بالاتر می‌رود.

وی ادامه داد: آنچه ملت ما را در تمام عرصه‌ها حتی مسائل امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و... به پیروزی می‌رساند همین حضور پرشور مردم است. ما برای رسیدن به قله‌های بلند پیشرفت نیازمند این اقتدار و حضور پرشور مردم هستیم. مردم باید در تمام صحنه‌ها حاضر باشند و به خصوص در زمان انتخابات این حضور باید پررنگ‌تر باشد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه با بیان اینکه ما باید مردم را برای این حضور تشویق کنیم و در آن‌ها این باور را ایجاد کنیم که حضور آن‌ها اثرگذار است، گفت: مردم باید بدانند که با حضور اثرگذار خود می‌توانند سرنوشت مملکت‌شان را تعیین کنند و بدانند که اگر خدایی ناکرده با عدم حضورشان و یا با انتخاب غیرحساب شده به مملکت صدمه و یا ضربه‌ای وارد شود، آن‌ها در این آسیب و ضعف شریک هستند.

‌آیت‌الله اراکی ادامه داد: باید مسائل را برای مردم باز کنیم و هوشیاری و احساس مسئولیت آن‌ها را بالاتر ببریم. اگر آن‌ها بدانند که با حضورشان می‌توانند اثرگذار باشند، حتما در انتخابات شرکت می‌کنند.

او در ادامه با اشاره به اینکه اخلاق انتخاباتی یکی از شرط‌های اصلی است که کاندیداها باید آن را رعایت کنند، تأکید کرد: اگر اخلاق انتخاباتی از سوی کاندیدا رعایت نشود، هویت ملت نابود خواهد شد چرا که اخلاق از اصول اساسی دین است. آن‌ها برای قول‌هایی که به مردم می‌دهند باید راهکارهای عملیاتی و معقولی ارائه بدهند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد:‌ اگر راهکارهایی که ارائه می‌دهند قابل قبول باشد و عملیاتی مشخص است که آن‌ها وعده‌هایی که می‌دهند را عملیاتی می‌کنند، اما اگر راه‌های غیرمعقول ارائه بدهند مشخص است که قول‌های آن‌ها عملیاتی نمی‌شود. باید همراه قول‌ها راهکارهای عملیاتی نیز ارائه بدهند.

آیت‌الله اراکی ادامه داد: از جمله مصادیق اخلاق انتخاباتی راستگویی است. کاندیداها نباید فضای تبلیغات را متشنج کنند، چرا که از این طریق مردم و کاندیداها به بی‌اخلاقی‌ کشیده می‌شوند و اگر تشنج ایجاد شود مرزهای اخلاق شکسته می‌شود. کاندیداهای محترم آنچه را که می‌گویند باید تصمیم به اجرایی شدن آن داشته باشند و راهکارهای آن را نیز برای مردم تبیین کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۱:۵۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96022314709
  • خبرنگار : 71461

برچسب‌ها