نطق میان دستور؛

جاسمی: نمایندگان اجازه استفاده از امکانات دولتی در انتخابات را ندهند

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخابات پیش رو، گفت: از نمایندگان انتظار می‌رود اجازه ندهند از امکانات دولتی علیه رقبای انتخاباتی استفاده شود. ما شاهدیم تمامی استانداران، فرمانداران و بخشداران از امکانات دولت برای تبلیغ انتخاباتی استفاده می‌کنند که این اقدام ناصواب و غیراخلاقی است.

به گزارش ایسنا، سید قاسم جاسمی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور با تبریک نیمه شعبان، با اشاره به مجاهدتهای مردم کرمانشاه در طول 8 سال دفاع مقدس گفت: اگر دفاع جانانه و مقاومت دلیرانه مردم شریف و فرزندان شجاع دیار کرمانشاه به ویژه در عملیات غرورآفرین مرصاد نبود، چه اتفاق بزرگ، ناگوار و شکننده ای می‌افتاد؟

وی ادامه داد: پس از پایان جنگ تحمیلی مردم استان کرمانشاه بسیار امیدوار بودند که مقامات و مسئولان کشور در قول و عمل، قدردان مجاهدت های آنان باشند، آنها انتظار داشتند به سرعت عقب ماندگی‌های ناشی از جنگ ویرانگر با مهیا نمودن زیرساخت‌ها، سایر سرمایه‌گذاری‌های کلان و تخصصی، بودجه‌ها و اعتبارات فراوان جبران نموده و آنها را از فقر و بیکاری نجات دهند اما متاسفانه تاکنون این مهم و حق مسلم اتفاق نیفتاده و به استان کرمانشاه در تمامی زمینه‌ها توجه لازم و کافی نشده است.

به گفته جاسمی نه تنها  هیچ اقدامی در جهت رفع مشکلات استان صورت نگرفت که به دلیل مسائل تبلیغاتی و انتخاباتی در دولت تدبیر و امید به سرمایه کرمانشاه یعنی پالایشگاه این شهر چوب حراج زدند؛ این در حالی است که طبق نظرات کارشناسی کارشناسان، ارزش اقتصادی این پالایشگاه در سال 92 بیش از 1300 میلیارد ارزش داشت و در بازرسی‌های اخیر سازمان بازرسی با وجودی که ارزش این پالایشگاه 2400 میلیارد تومان بود، اما تنها 11 میلیارد تومان به فروش رسید.

وی  با بیان این که قرار شد بخش خصوصی نیروهای بیکار این پالایشگاه را حفظ کند ادعا کرد: اکنون شاهد اخراج تعدادی از این نیروها هستیم. به داد مردم استان های مظلوم و محروم برسید؛ چرا باید وزرای اقتصاد و نفت نسبت به اخراج نیروهای پالایشگاه کرمانشاه و خواسته های نمایندگان بی توجه باشند؟

جاسمی با اشاره به طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش با امضای 25 نماینده گفت: آقای صالحی امیری یکی از وزاریی است که متاسفانه در قول و عمل هیچ گونه تعهدی ندارد. 25 نماینده این استیضاح را در محورهایی مانند عدم نظارت بر چاپ کتاب و تولید فیلم‌های سینمایی، استفاده از شخصیت‌های دو تابعیتی برای داوری آثار ارسال شده به جشنواره فیلم فجر، برخورد دوگانه و امضا کرده اند که متاسفانه با فرصت سوزی نسبت به رسیدگی به این مسائل بی توجهی شده است و به بعد از انتخابات موکول کردند. انتظار می رود هیات رئیسه رسیدگی به این مسائل و استیضاح وزیر آموزش و پرورش را در دستور کار قرار دهند.

وی در پایان خطاب به وزیر آموزش و پرورش، گفت: آقای وزیر مگر ما جوانان فارغ التحصیل بیکار نداریم حتما امکانات دولتی و بیت المال باید فقط  در اختیار شما افراد خاص باشد؟

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96021912253
  • خبرنگار : 71234