«محمد امیریمقدم» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به پیشینه انتخابات در کشور خاطرنشان کرد: مردم ایران پس از مبارزات سختی ناپذیر با انقلاب مشروطه و تشکیل مجلس توانستند حق رأی داشته باشند و در سرنوشت کشور خود سهیم باشند و مدیریت مملکت را بهصورت غیرمستقیم به دست بگیرند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان قزوین با اشاره به ویژگیهای نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: یکی از شاخصهای نظام جمهوری اسلامی نیز تغییر در مدیریت کلان کشور توسط مردم است و هرکسی با هر جریان فکری میتواند پای صندوقهای رأی بیاید و در سرنوشت کشور سهیم باشد.
وی افزود: انتخابات آزاد در ایران بهگونهای است که اگر مردم از مدیریت یک جریان در کشور انتقاد داشته باشند از طریق حضور در انتخابات نظر خود را اعلام میکنند.
امیریمقدم تصریح کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری حضور در انتخابات یک واجب شرعی و البته وظیفه ملی است و پس از گذشت نزدیک به 40 سال از انقلاب اسلامی ایران این مردم هستند که بر اساس یک وظیفه ملی حاکمیت را تعیین میکنند.
این مسئول فرهنگی با اشاره به اهداف انتخابات تشریح کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودهاند مهمترین هدف انتخابات حضور حداکثری ملت است و مردم با حضور در پای صندوقهای رأی در واقع به اصل نظام جمهوری اسلامی رأی آری میدهند، در گام بعدی حفظ آرامش و امنیت انتخابات اهمیت دارد تا درنهایت فرد اصلح برای اداره کشور انتخاب شود.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان با بیان دغدغههای مردم ادامه داد: در چند سال اخیر مسائل اقتصادی و امور فرهنگی از جمله مهمترین دغدغههای مردم بوده است که هر یک از نامزدها باید برنامههای خود را برای برطرف کردن این دغدغهها مطرح کرده تا مردم با شفافیت لازم بتوانند فرد اصلح را انتخاب کنند.
امیریمقدم یادآور شد: رقابت برای انتخابات باید در فضایی سالم، برمدار اخلاق و بدون تخریب رقبا توسط یکدیگر و حامیانشان انجام شود، چون این امر در معرفی نامزدها مؤثر خواهد بود و مردم را برای یک انتخاب درست آماده میکند.
انتهای پیام