رئیس سازمان اوقاف:

وقف یکی ازمولفه‌های اقتصادمقاومتی وکاهش فاصله طبقاتی است

تفاهمنامه همکاری‌های مشترک میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه به منظور صدور اسناد مالکیت اراضی وقفی، ساخت ابنیه با کاربری‌های تعریف شده در اسناد وقفی و نیز حمایت از تولید و عرضه مسکن روستایی و شهرهای کوچک زیر ۲۵ هزار نفر به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، مراسم امضای تفاهمنامه "همکاری مشترک بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه" به منظور ایجاد وحدت رویه در صدور اسناد مالکیت اراضی موقوفه و اعیانی‌های احداثی توسط اشخاص در این اراضی و همچنین صدور اسناد مالکیت مساجد و بقاع متبرکه و در صورت لزوم ساخت ابنیه با کاربری‌های تعریف شده در اسناد وقفی و نیز همکاری و مشارکت در تولید و عرضه مسکن برای اقشار کم درآمد، در راستای  اجرای سیاست‌های کلی قانون برنامه ششم توسعه کشور و قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن و الحاقات بعدی و آیین نامه‌های اجرایی آن صبح امروز دوشنبه  به امضای رو سای این  دو سازمان رسید.

 در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که ما باید در بحث مدیریت منابع انسانی و سرمایه‌ای که در اختیارمان است لحاظ کنیم، ایجاد یک وحدت رویه در بین دستگاه‌های مختلف برای حل و فصل مشکلات است، لذا هرجا تفاهم و کار کارشناسی حقوقی انجام شدهف ثمرات و برکاتی را برای مردم در پی داشته است.

او گفت: بعضی ممکن است با کم لطفی عنوان کنند که وقف مانع پیشرفت اقتصاد می‌شود؛ در حالی که اینطور نیست. یکی از مولفه‌های اقتصاد مقاومتی و کاهش فاصله طبقاتی بین جامعه، وقف است و ما مسلمانان افتخار می‌کنیم از زمان پیامبر (ص) تا کنون، موقوفات در جامعه اسلامی خدمات معنوی و مادی ایجاد کرده است.

محمدی در پاسخ به این که چه اقداماتی برای اراضی موقوفه که بعضا تصرف یا توسط برخی افراد به فروش می رسد داشته‌اید، اظهار کرد: ما نسبت به رسیدگی به این موضوعات یک مجموعه حقوقی داریم. گزارشاتی که به ما می‌رسد مورد بررسی قرار می‌گیرد و مطابق آن با رعایت موازین شرعی و حقوقی اقدام می‌کنیم..

او تصریح کرد: در مورد مساحت موقوفات کشور هنوز جمع بندی دقیق در دست  نداریم البته. یک بخش  از موقوفات مربوط به  آستان قدس رضوی و همچنین موقوفات مربوط به آستانهای دیگر و نیز بخش دیگری از موقوفات است که دارای متولی هستند، این متولیان از وراث واقف هستند که در حال حاضر بیش از ۸ هزار متولی داریم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96021811540
  • خبرنگار : 71461