هاشمی طبا در نشست خبری خود مطرح کرد؛

برخی نامزدها اساساً برنامه ای ندارند/ مشی رئیس‌جمهوری اعتدال و اطاعت از قانون است

سید مصطفی هاشمی طبا گفت: پیشنهاد اعلام اموال چیز مهملی است؛ چراکه اگر کاندیدایی سرمایه‌ای نداشته باشد مردم ممکن است بگویند این شخص تا به حال عرضه نداشته است کسب و کار کند و حال می‌خواهد با روی کارآمدن، در بیت المال برای خود سرمایه‌ای جمع کند و اگر کسی سرمایه‌ای داشته باشد ممکن است بگویند که دارایی های او از کجا آمده است. پس این اساسا کار خوبی نیست.

به گزارش ایسنا ، سید مصطفی هاشمی طبا کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مسائل کشور و مردم دچار تهدیدات خارجی و پایدار داخلی است گفت: تهدیدات خارجی مسائل امنیت خارجی است که به لطف خدا تا به حال خوب بوده است، اما در زمینه مسائل داخلی ما مشکلات عدیده‌ای در  مسائل زیست محیطی و آلودگی آبهای زیرزمینی و رودخانه ها و بحث ریزگردها را داریم.

هاشمی طبا ادامه داد: اولویت های دولت من تبعیت از قانون بودجه کشور خواهد بود. بودجه کشور 340 هزار میلیارد تومان است و دولت من هیچ هزینه‌ای را برخلاف این قانون مصرف نمی‌کند.

هاشمی طبا در خصوص امنیت منطقه و ضرورت مبارزه با تروریسم گفت: مسائل امنیت ملی باید در شورای عالی دفاع و شورای امنیت ملی مطرح شود. کسانی که از موضع قدرت صحبت می‌کنند در واقع در عمل از موضع مصلحت وارد می‌شوند. درخصوص این مسائل مهم شورای عالی دفاع و مقام معظم رهبری تصمیم می‌گیرند و رئیس‌جمهور کار خاصی نمی تواند انجام دهد، رئیس‌جمهور اگر مجری نباشد پشتیبان خواهد بود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر احتمال کناره‌گیری به نفع کاندیدایی خاص گفت: من به نفع کسی کنار نمی روم.؛چراکه برای آمدن با کسی مشورت نکرده‌ام . اما اگر انتخاب شوم مسیر دولت آقای روحانی را ادامه می دهم چراکه اقدامات دولت یازدهم را به مصلحت کشور می‌دانم.

وی درخصوص سوال خبرنگاری مبنی بر بحث های پیش آمده در خصوص وزیر آموزش و پرورش گفت: اساساً من موافق نیستم که افراد به کارهای دیگری غیر از کار خود اشتغال داشته باشند. اما در این خصوص باید بگویم بسیاری از افراد ذی نفوذ که در دلالی و قاچاق کالا را در دست دارند کسی از آنها نامی نمی‌برد اما این یک مورد خاص رسانه‌ای شده است. هزاران مورد از تخلفات افراد متخلف و وابستگانشان در پس پرده مانده است. اگر توانستیم منشا پولهایی که در برخی ستادها به صورت میلیاردی هزینه می شود را مشخص کنیم اینها را هم می‌توانیم علتیابی کنیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص برجام پاسخ داد: هر معاهده‌ای مستلزم تلاش و کوشش است. در تاریخ اسلام نیز این مسئله تاریخی وجود داشته است و آن صلح امام حسن(ع)با معاویه است که به طور صریح در مقابل حقیقت ایستاده بود اما امام حسن(ع) با اینکه می دانستند او در مقابل حقیقت پایبند نیست اما برای اینکه او را رسوا کند معاهده صلح را با او امضا کرد.درخصوص برجام باید تلاش کنیم تا معاهده برجام که یک پیروزی ملی برای ما بوده است حفظ شود.

وی با تاکید بر اینکه برجام یک پیروزی ملی برای کشور بوده و شرایط کشور را بهتر کرده است، گفت: برجام برای ما مثمر ثمر بوده است و به همین دلیل است که ترامپ و نتانیاهو و امثال آنها از این معاهده رنجیده شده اند. قبلا نمی‌توانستیم کالایی را از مبادی رسمی کشور وارد کنیم. در حالیکه الان بسیاری از شرکت‌ها با ما قرارداد می‌بندند.

هاشمی طبا در پاسخ به سوالی در خصوص راه‌اندازی سایت ثبت‌نام کارانه توسط یکی از کاندیداها گفت: اصولا خرید رای ممنوع است. اینکه من به کسی بگویم به من رای بدهید و من ماهیانه 250 هزار تومان به شما بدهم، این مصداق خرید رای است.

وی با بیان اینکه کاندیداها باید در دادن وعده هایشان به قانون توجه داشته باشند گفت: جز دولت محترم من از کاندیداهای دیگر برنامه‌ای ندیده‌ام . اگر به نامزدها دقت کنید سه تیتر دیدگاه وجود دارد. یکی دیدگاه رئیس‌جمهوری و جهانگیری است که مشی اعتدال و اطاعت از قانون را دنبال می کنند و می گویند که ما نمی‌خواهیم به گذشته برگردیم. این خیلی واضح است و نتایج آن هم دیده شده است.

وی ادامه داد: روش دیگر وعده دادن و سوال پرسیدن است. سوال پرسیدن کار سختی نیست. سوال را میتوان پرسید. وعده دادن بدون راه‌حل و سوال کردن از دیگران بدون داشتن پاسخ کار سختی نیست.

این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: روش دیگر که پیشنهاد من است تبعیت از قانون و دادن برنامه‌ها است. مثلا من درخصوص آب و خاک و چاه‌های مملکت و رودخانه‌ها و جنگل‌ها برای اینکه از بین نروند برنامه دارم. همچنین در رسیدگی به محرومین و توزیع عادلانه یارانه‌ها. که این روش باید از روشی جهادی دنبال شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری ایسنا در خصوص موانع گسترش صنعت توریسم در کشور و برنامه دولت هاشمی طبا در این خصوص پاسخ داد: در ابتدا باید به زیرساخت ها توجه کنیم. خصوصا در بحث هتل‌سازی و امکانات رفاهی گردشگران خارجی .به علاوه اینکه من پیشنهاد کردم که توریست‌ها را به مبلغ یک میلیون دلار بیمه کنیم؛ چراکه نفس این عمل می تواند نشان‌دهنده اطمینان ما از وجود امنیت در کشورمان و نشان دادن آن به  دیگران باشد. همچنین درخصوص اعطای ویزا نیز باید تسهیلاتی اندیشیده شود تا راحت تر بتوانند ویزای ایران را دریافت کنند، در نهایت این مسئله به مسائل سیاسی ما هم بستگی دارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96021811211
  • خبرنگار : 71577