عبدالکریم حسینزاده در گفتوگو با ایسنا گفت: محیطهای دانشگاهی از مهمترین و تاثیرگذارترین مراکز ایجاد شور اجتماعی و انتخاباتی هستند که باید از این ظرفیت برای افزایش مشارکت اجتماعی استفاده بیشتری شود. اگر از این ظرفیت بزرگ برای گفتمانسازی و افزیش مشارکت اجتماعی استفاده نشود به جامعه ظلم میشود.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس در پیشنهادی خواستار تسری یافتن دامنه برگزاری مناظره نامزدها به دانشگاهها با حضور شش نامزد انتخابات شد و افزود: علاوه بر نامزدها، اساتید رشتههای مختلف و نمایندگان نامزدهای انتخابات باید با استفاده از ظرفیت مراکز دانشگاهی زمینه افزایش مشارکت اجتماعی و گفتمانسازی مفاهیم اخلاقی و انسانی را ایجاد کنند.
وی افزود: بسیار ضروری است که دامنه مناظرهها دامنه بازتری شود. رویکرد صدا و سیما در دادن زمان بسیار محدود و تستی مناظرهها باید تغییر کرده و وقت مناسبی برای پاسخ به سوالات تشریحی و تبیین برنامههای قابل اجرای نامزدها اختصاص یابد و البته چه خوب است که سازمان صدا و سیما در قالب نظرسنجی از مردم ایرادات و اشکالات مناظرههای اول و دوم را با همفکری آنان رفع کند و انتظارات بدنه اجتماعی را در مناظره سوم عینیت ببخشد
نایب رییس فراکسیون امید مجلس اعتراضات سه نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به روند برگزاری مناظره اول را در اختصاص وقت بیشتر در مناظره دوم تاثیرگذار دانست.
حسینزاده همچنین در پیشنهاد دیگری گفت: میتوان جایگاه مناسبی برای حضور مردم در مناظرات زنده تلویزیونی در استادیو پیشبینی کرد و حتی بخش پرسش سوال از نامزدها را به آنان سپرد. انجام این پیشنهاد موجب ایجاد شور انتخاباتی بیشتر در جامعه میشود.
انتهای پیام