«ماهرخ بلوری» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: منظور از تابآور شدن این نیست که زنان مشمول طرح، نگرانی و اضطراب کمتری را نسبت به سایر مردم تجربه میکنند. بلکه این زنان میآموزند تا مشکلاتشان را مدیریت کرده و در رویارویی با مسایل قویتر باشند. از اینرو برگزاری کارگاههای آموزشی تابآوری علیالخصوص برای شاغلان در جهت ارتقای سرمایههای روانشناختی ضروری به نظر میرسد.
این مسئول با تأکید بر اینکه پیشبینی تغییرات و مقابله با آنها بخش مهمی از فرآیند مدیریتی بهشمار میرود، ادامه داد: هر سازمانی برای نیل به توسعه باید در برابر نوسانات و چالشها پیشرو و سازگار باشد. از همینرو آشنایی با مفاهیم بنیادی تابآوری و توسعه آن یکی از ضرورتهای جامعه امروز محسوب میشود و زنان تابآور کسانی هستند که در مواجهه با تغییرات غیرقابل پیشبینی و اجتنابناپذیر از قدرت انطباق بالایی برخوردارند.
وی با تأکید بر اینکه توانمندسازی زنان و ایجاد اشتغال پایدار برای زنان جویای کار از مهمترین اهداف تفاهمنامه معاونت امور زنان و خانواده ریاستجمهوری با صندوق کارآفرینی بهشمار میرود، افزود: نقش اشتغال در پویایی زندگی انسان انکارناپذیر است و بیتردید زنان بهعنوان نیمی از جمعیت جامعه، در صورتی که پویا باشند نقش چشمگیری در توسعه جامعه خواهند داشت، به عبارتی در جامعهای که زنان فعالیت اقتصادی پررنگی داشته باشند، رفاه اجتماعی نیز بیشتر خواهد بود.
بلوری با بیان اینکه مشارکت زنان در بازار کار زمینه را برای افزایش سطح تولید، افزایش درآمد سالانه و افزایش رفاه اجتماعی فراهم میکند، تصریح کرد: خوشبختانه حضور بانوان استان در سمنها و موسسات خیریه مطلوب است. مثلا موسسه خیریه روزبه بهعنوان یکی از افتخارات استان زنجان در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گامهای بزرگی برداشته و میتواند الگوی موفقی برای سایر استانها باشد.
مدیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری زنجان یادآور شد: افزایش قدرت مقابله، تسهیل در بازیابی ساختار و رفتارهای اجتماعی آسیبدیده و تسهیل در بهبودپذیری، مأموریت ذاتی افزایش تابآوری است. از همینرو برگزاری کارگاههای تابآوری اجتماعی در طول سال از ضرورتها است.
انتهای پیام